ramka Merida UMF czy Destroyer JUMP ???
ramka Merida UMF czy Destroyer JUMP ???
Witam! Mam problem bo chciałbym złozyć rowerek do streeto-trialu i raz na jakiś czas wypad na hopki ale ale bardzo rzadko, i nie wiem jaką rame wybrać zastanawiam się nad ramą Merida UMF i Destroyer JUMP! wiem że umf jest bardziej dirtowy :] i czy sztywny widelec Destroyer DUAL czy jakiś amortyzator tak do 500zł z góry thx za pomoc
DtoM
destroyer to badziew ( i z tego co sie okazuje robia go ze stali hi ten - nawet nie zaprzeczyli ) i ost widzialem foto peknietego
umf + duro i jakos sie zmiscisz ( albo starszy bomber )
ps street trial i hopy ludzie nie ma uniwersalnego roweru - jak cos jest do wszystkiego jest do niczego...
pzdr 900
umf + duro i jakos sie zmiscisz ( albo starszy bomber )
ps street trial i hopy ludzie nie ma uniwersalnego roweru - jak cos jest do wszystkiego jest do niczego...
pzdr 900
www.mm-foto.pl
no wookie85 masz racje!!!
ale mi chodzi o rowerek do streeto trialu przedewszystkim. ale czy 120 do streetu? bo jeszcze myslałem nad UMF-em i sztywnym widelcem co wy na to? wiem popsuje geometria ramy! ale no jusz sam nie wiem :(( i myslałem nad zalozeniem tylnego koła 24 i jak do tego dodam jeszce 120 skoku z przodu i rame 13,5 to mam czopera jak nic!!!!! a ja chce skakac :] co myślicie o tylnym kole 24? wiem że UMF nie ma pivotow pod 24-26 ale może jakąs tarcze do tyłu czy cos! POMOCY!! DORACIE CO MYSLICIE O TYM POMYSLACH KTORE PODALEM! z gory wielkie thx dla was
ale mi chodzi o rowerek do streeto trialu przedewszystkim. ale czy 120 do streetu? bo jeszcze myslałem nad UMF-em i sztywnym widelcem co wy na to? wiem popsuje geometria ramy! ale no jusz sam nie wiem :(( i myslałem nad zalozeniem tylnego koła 24 i jak do tego dodam jeszce 120 skoku z przodu i rame 13,5 to mam czopera jak nic!!!!! a ja chce skakac :] co myślicie o tylnym kole 24? wiem że UMF nie ma pivotow pod 24-26 ale może jakąs tarcze do tyłu czy cos! POMOCY!! DORACIE CO MYSLICIE O TYM POMYSLACH KTORE PODALEM! z gory wielkie thx dla was
DtoM