chopy ??
chopy ??
elo. Mam pytanko jestem poczatkujący więc prosze mnie nie wyryc za pytanie...ok przejdzmy do rzeczy mam chope taką mało ok 1 metr i nie wime czy zrobiłem dobre kąty aha ja preferuje w takich chopach gdzie lata sie wyżej nie dalej więc mam prośbe gdyby ktos mi dał fajny link jak to zrobic lub jakies zdjęcia jego chopy. i wysokość też taka nie wygórowana. Z góry dzięks.
-
- Kontakt:
http://www.bikeboard.com/porady-dirt-jumping.asp pokombinuj z tym
-
- Kontakt:
Trekker LOL to niezly z ciebie jest :/ bo nie dosc ze nie pomogles, nie napisales nic na temat, to jeszcze w moich oczach niezłego z siebie lola zrobiłes :/ Cypiss ja bym na twoim miejscu próbował skakac na jakims stoliku, np. takim jak podal przemo. Później jak juz załapiesz o co chodzi, to mozesz zbudowac hope na wzór tej z bikerboarda. pozdro
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
dołączam się do tematu, tyle że ja mam inny problem...
Zrobiłem sobie domową hope, na początku była spox jak na wysokość, tyle że teraz chce poszerzyć horyzonty;) i zapodać coś żeby wyżej wybijała.
Podkreślam że hopa ma dość słabą prędkość, więc pytam sie GŁÓWNIE O PROFIL:)
Z góry thx za odpowiedzi
PoZdROWER
Zrobiłem sobie domową hope, na początku była spox jak na wysokość, tyle że teraz chce poszerzyć horyzonty;) i zapodać coś żeby wyżej wybijała.
Podkreślam że hopa ma dość słabą prędkość, więc pytam sie GŁÓWNIE O PROFIL:)
Z góry thx za odpowiedzi
PoZdROWER
!!!!!!!!!!HardCore!!!!!!!!!!
-
- Kontakt: