O co wogóle Ci chodzi??!! Chcesz zaszpanować czy co??!!
JAK OCENIACIE??
Kona Stab Supreme 2005. Zbroja:DaineseShuttle Pro 05.. Ochraniacze: w zbroji, KaskDainese D-Raptor Carbon LE-HELMET. Skarpetki: Kona Majtki: Atlantic. Ocencie mój wybór!! TAK WŁAŚNIE.
Kurwa co za kolesie , o co sie wkurwiacie ja chcialem sie zapyttac o rewerek kumpla jak go oceniacie bo prosil mnie o to, ja chcialem taki rowerek jak on a przynajmniej podobny i chcialem od razu miec ocene ale widac ze jstescie jednieci
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Korwa ono jest do PISANIA O NORMALNYCH RZECZACH a nie szxpanowanie KORWA dobrze wiesz ze kazdy za ten topic cie zjedzie to po h** go wogule zakladasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROZUMIESZ ??????
A jesli liczysz, ze ktos napisze' WOOOOOOW zajebioza sam bym chcial takie miec....'to sie przeliczyles :D NIE, to nie wynika z naszej zawisci, tylko z twojej glupoty :D
a k***********ale wy macie w tych baniakach.jaki szpan o co wogole wam chodzi.kolo zapytal o te rzeczy co o nich sadzicie a wy od razy ze szpannn............a co do kasku-to full bravo jest dobry sam w nim jezdze ale sie duszno w nim czuje nie wiem jak z innym ale chyba w kazdym tak jest.lekki wygodny i wogole kulll:)
a wy lepiej idzcie pojezdzic na rowerach zamiast piardolic gupoty........
jezu ludzie
nie chodzi o szppan tylko chcialem opinie na temat tych rzeczy bo wydaje mi si ze jestescie bardziej doswiadczeni i wiedzielibyscie lepiej a wy od razu z texem o szpanie . sorry za uraze
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
ja mam syfny rower ale nie chodze i sie podniecam na lewo i prawo co mam a czego nie :/
taki troche nie zrozumialy temat zalozyles a o tych rzeczach byulo juz duzo i poraz tysieczny mowie : urzyj opcji szukaj!!!