Mozo Soul X, czy warto ?

hitman
Kontakt:

Mozo Soul X, czy warto ?

Post autor: hitman »

Witam,

Mieliscie juz jakies doswiadczenia z tym amorkiem ? Wydaje sie dosyc atrakcyjny ze wzgledu na cene i mozliwosci. Nie jezdze zbyt ekstremalnie - troche ostrzejsze XC i powaznie zastanawiam sie nad jego zakupem, sadzicie, ze warto ?
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

to nie jest amor do XC , kup sobie cos innego
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ostrzejsze xc moze oprzetrzyma. uwaga na dziobaki, pada od nich regulaja. troche zyga, po dluzszym uzytowaniu i ogolnie srednio na jeza z praca. (kumpel ma od konca zeszlych wakacji)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

plusem jest regulacja skoku ale ja wiecej slyszalem od znajomych zlego niz dobrego bo sam mialem zamiar go nabyc i zrezygnowalem , polecam psylo ma regulacje 80-125 i mysle ze ci przypasuje ale rocznik 2001-2002 nawet sl ( ona maja wtedy zew reg ) mozna w cenie takie mozo wyrwac

pzdr 900
www.mm-foto.pl
hitman
Kontakt:

Post autor: hitman »

Glownie sie kieruje tym, ze ma duzy skok i bede mial duzo wyzej kierownice co przy moim wzroscie jest duza zaleta (teraz mam Manitou Six - 75 mm) a z drugiej strony nie chce wydawac fortuny na amor, ktorego mozliwosci nie uzyje nawet w 10%. Z tego co slyszalem to rzeczywiscie sa problemy z regulacja ale to dopiero przy bardzo ostrym katowaniu do czego w moim przypadku raczej nie dojdzie. W sumie to juz bylem na niego zdecydowany ale po waszych odpowiedziach przemysle sprawe jeszcze raz, wielkie dzieki.
ŚwierQ
Kontakt:

Post autor: ŚwierQ »

poszukaj RS Psylo.. za 1140pln stoi na Allegro nowiutki. [ze sklepu rowerowego ze Szczecina także pewne źródło - mój znajomy]
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
ODPOWIEDZ