Playstation 2
Playstation 2
Siemka!Mam pytanko zwiazane z ta konsolka.Mianowicie chcialem sie dowiedziec czy warto zainwestowac w downhill domination i czy oprocz tej giery sa jakies inne tego typu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie skończyłem pisac bo mam virusa :(
a wiec takie kompy o których my teraz marzymy to jak nasze dzieci beda miały swoje dzieci to takie kompny bedą na smietniuku lezec - bedą za stare
no racja ze jakos emulatorów nie jest doskonała ale obraz na PS2 tez nie jest najlepsza jak grasz na jakims czarno-białym radzieckim telewizoze.a jak ktos ma plazmówke to pierwsza klasa .... alekto da za TV 20.000 zł ?? wolałbym rower :)
a wiec takie kompy o których my teraz marzymy to jak nasze dzieci beda miały swoje dzieci to takie kompny bedą na smietniuku lezec - bedą za stare
no racja ze jakos emulatorów nie jest doskonała ale obraz na PS2 tez nie jest najlepsza jak grasz na jakims czarno-białym radzieckim telewizoze.a jak ktos ma plazmówke to pierwsza klasa .... alekto da za TV 20.000 zł ?? wolałbym rower :)
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
Poza "No Fear DH MTB" na PSOne "DH Domination" nie ma innych. A co do tej drugiej, to nawet fajna, była jakiś czas w magazynie PS2(demo), tylko że przesadzona, np. dropy 30m i te sprawy, ale warta zainteresowania. Ja się zadawalam grami o motocrossie, typu "MX Unleashed", "Freestyle Metal X".
Jazda jest prosta, nie dorabiajcie do niej ideologii...