mam 661 dirt ltd. jest spoko, mozesz smiało kupować, tylko wada jest to ze nie ma roznych rozmiarów skorop, jest tylko jedna, ale to jest nie duza wada
heheh ja własnie qpuje orzecha :D heh do 180zl powiadasz, ja sie rozglądałem i widziałem tylko jeden drozszy niz 180 (180 bell faction kosztuje, fajny jest ) - cos z dainese :) popatrz na abcbike masz kategorie dirt tam sa fajne kaski, w epicentrum tez znajdziesz pare orzechow. ale jak orzech to kazdy chyba chroni podobnie, wiec sugeruj sie estetyką. limar cruiser i bell scuffle sie wyrozniaja w/g mnie, ale jakos tak od wczoraj zaczal mi sie 661 mullet :) biore go i już, sprawdzona firma i model :D howgh!
...a moze ktoś chce kupic zajebistego orzeszka AUTHOR`a??:] Już nie nowego (musze zmienić podpis, miałem go ze 2-3 razy na sobie), ale w IDEALNYM stanie:-) za 80zł??:> Wygląda ładnie, a i na główce leży rewelacyjnie bo ma z tyłu fajna regulację (co w orzechach zadko się zdarza:)
dzięki panowie juz mam ........ 661 dirt jest git kurde dużgo wyboru nie było był jakiś lazer ale hujowo wyglądał i kiepsko leżał a te wymienne gąbki są zajefane he he
mialem tez problem z wyborem orzecha, ale rozwiazal sie sam: jedyny jaki mnie nie cissnal to byl autor mission. nie jest zbyt urodziwy ale ma fajna regulacje, troche jak kaski xc.
Hehehe
ja mam jakiegos takiego smiesznego granatowego orzeszka i żeby był ładniejszy sam go w płomienie pomalowałem:DDD i teraz jest git - ale starzy narzekaja bo dopiero mi tego kupili a ja juz kombinuje ze jak kupie sobie ta rame to na fulla zbieram:DDD