Witam sam mam suburbana i jestem tylko ciekaw czy ktos widzial jakiegos polamanego. robilem nim rozne rzeczy i nie wydaje mi sie zeby ta rama byla w ogole do zlamania. jesli ktos ma jakies foty to nawet lepiej. tak tylko z ciekawosci pytam
Ja tesch mam Suburbana i nie wydaje mi sie zeby pekla w najblizszym czasie ale tak samo mowielm o azonicu DS1 dzien przed tym jak kumpel zrobil mi z niego fulla :) Wiem ze jakis ciula kiedy pisal ze polamal Streetlegala na 4 metrowym dropie na plaskie ale to chyba nie prawda ...
Nie ma rzeczy nie do zniszczenia. Tak wiec przedzej czy pozniej NS peknie czy zlamie sie. Pekaja Evil'e, .243 racing, spece p.3... sadze ze nie macie sie czym przejmowac, napewno kiedys peknie.
tak....byl kiedys koles co mowil ze streetlegala polamal.... i mowil ze to na plaskie z 4m.....jednym slowem to ****** bo nie znam nikogo kto by probowal na plaskie na szywniaku z 4m gibac.....wiec w patola cia chyba
a dangerous mike ds 2.0 pekl kiedys ?? bo jak jechalem w tramwaju z kumplem i sobie gadalismy o jakis gosc powiedzial ze tydzien temu pekl jego znajomkowi ale skoro nic o tym nie wiadomo to troche nie wierze