masz jeszcze wlochy i Uk, z rosji ci na bank nie przysla.a co do usa i canady to mysle ze oplaca sie jak kupujesz juz konkret bujana kanape a nie jakiegos torrenta
mysle ze gdyby norco pojawilo sie w polsce zdobrymi cenami to mogliby znalesc duza ilosc zwollenikow swietna sprawa jest ze maja taki przedzial rowerowy zarowno pod wzgledem sprzetu jak i cen.
Da_weez z weez-bikes.pl mowil ze sie tym interesowal ale podobno norco stawia straszne warunki (dot. ilosci sprzedanych rowerow rocznie) i ze sie nie oplaca za to brac
e to jest takie pieprzenie - jakby bylo i mieli niezle ceny
macie santa cruzy z cenami z usa,nikt w europie takich nie ma - i co ? nie jezdzi na nich tysiace osob :) co prawda hecklerki i bullity pewnie niezle schodza :) ale trzeba docenic to co sie ma pod nosem tez
a z norco oplaca sie - kanada,usa ,szczegolnie przeceny jak juz na nowy sezon sie zbieraja, dolicz sobie clo i tak wychodzi niezle :)
mi przecenili z 3500 na 2200$ :[]
a moze da sie sciagnac VPS i sztywniaki do Polski w calkiem dobrych cenach? Juz niedlugo wiecej szczegolow... szukajcie w necie w najlepszym sklepie rowerowym :)
Sprzedam ramy full Norco, amorki 888vf, hayesy i inne szpeja, bike@rcn.com
My już treraz mamy dostępne całe rowerki VPS SHORE i czekamy na całe 4HUny i Sasquatch`e. Warunki prawdziwej dystrybucji mogliby spełnić tylko duzi dystrybutorzy, albo ktoś z dużą kasą. Jak coś to piszcie do nas, mamy nowy dostęp mamy nadzieję, że wsystko będzie ok, ale bez złudzeń, te rowery nie kosztuję 2000 zł :)
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
danny75 pisze:Niemcy maja ceny jak z kosmosu...a bracic Czesi caly towar juz sprzedali. Moze jakis maly imporcik zza wielkiej wody??
I tu sie czlowieku mylisz poniewaz prawdopodobnie pytales tylko u distro a nie pytales po sklepach, lezy tego troche. Np jesli interesuje Cie 4hun rama to jest w coal-box w trutnovie u Pavki,zielona
odrazu mowie xe nei cyztalem wszytkeigo ale z tego co pameitam to max mowiel ze rowerowy moze je zalatwiac cale i tylko ramki:) a ceny hymm pewnei drogo:P
Qwa! kiedyś sam założyłem topica takiego, jeszcze koło listopada i ktoś bodajrze z rowerowego.com mówił ze są zainteresowani Norco a tu dupa. No płakać się chce Czechy mają Norco, Rocky Mountain, Haro, Rock Machine bla bla bla. A w Polsce mało że nie ma, to nawet Norco nie jest zainteresowane naszym rynkiem. No zajefajnie jeżeli to prawda i sie potwierdzi albo cos to mają u mnie dużego minusa i nie kupie żadnego Norco chociaż chciałem do Czech po Sasquacha zasówać. Niech sie p******ą