Mianowicie w moim DJ 3 2003 zdało by się jusz wymienić olej. Ale qwa nigdzie nie mogę znaleźć na moim zadupiu olej, a nie uśmicha mi sie kupować orygynalny olej za 100zł. Może polecicie jakieoś zamiennika który można kupić przez neta, alebo w jakimś motoryzacyjnym. Prosił bym o pełną nazwe bo z tymi jełopami nie da się gadać w sklepie. Jak im mówie co chce to sie patrzą jak na idiote. Z góry dzięki.
Może poczekaj jeszcze na jakieś inne propozycje.......A co do sklepów to tak jest....chociaż my jesteśmy miasto około 220 tys ludności, to w niektórych sklepach nie wiedzą co to Dj i nie słyszeli w życiu o firmie jak oni to mówią A! Marzotci.........ehhhhhh......nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać...:/
za0_DR/FR pisze:No własnie tylko w tym problem że przeleciałem wszytkie sklepy motoryzacyjne i stacje benzynowe i nigdzie nie maja i sie patrza jak na głupka.
heheh normalka prawdopodobnie dostaniesz jedynie amortyzol orlenu 15W-40 to wszystko ;]
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
ja lalem Castrol Motor Fork oil i jest zajebisty. mieszalem 5W i 10W pol na pol czyli mialem akurat 7,5W ;)polecam i nie jest tak i drogi, chyba 25zl za pol litra
tez mam problem bo olej musze kupic ale byłem w serwisie i zaproponowali mi jakis olej za 15zł 100ml i na lege przeba ponoc wlac 125ml i o innym oleju ziomek nawet nie wspomniał....popytaj a znajdziesz
40 zł za 0,5 litra motorex'u hahahaha ale wyjebali cene. Ale ten olej jest za rzadki do DJ3 2003 (wiem bo walsnie taki mam). U nas w krk w jednym sklepie są wszystkie gęstości Motula po 21 zł :D