bebenki w piastach (dabomb ,ns ,itp.)
bebenki w piastach (dabomb ,ns ,itp.)
heja!
padla mi piasta i chce kupic nowa tak do 300 zl. Myslalem glownie o dabomb hsr i ns coaster ,novatec'a nie chce. O ns czytalem ze nie za dobrze tam za bebnami ,a dabomb ?? Powiedzcie cos jeszcze o asses ,x-tas-y ,woodman. Piast ma byc na maszynach ,kulek mam juz dosc! thx
padla mi piasta i chce kupic nowa tak do 300 zl. Myslalem glownie o dabomb hsr i ns coaster ,novatec'a nie chce. O ns czytalem ze nie za dobrze tam za bebnami ,a dabomb ?? Powiedzcie cos jeszcze o asses ,x-tas-y ,woodman. Piast ma byc na maszynach ,kulek mam juz dosc! thx
fakt nsy sa do bani ale mozna to samemu przerobic i bedzie chodzilo lepiej niz pozostale piasty. system w tych wsystkich piastach jest generalnie ten sam i niewiele sie one roznia od siebie. mysle ze sposrod tych najlepszym wyborem bylby dabomb (glosniej chodzi co na ogol jest rownowazne z dobra praca bebna) choc pewnosci nie mam bo na niej nie jezdzilem. poszukalbym na twoim miejscu piast Funn'a albo Hope'a. Uzywke powinienes dostac mniej wiecej w tej cenie.
To wlasnie na gieldzie mi wyskoczylo po lewej :)DABOMB TYLNIA NÓWKA!
Opis: Jak w opisie. Klasyk gatunku. Oś 10 mm z nakrętkami. 135mm szerokości , 36 otwory, uszczelniane łożyska maszynowe. Piasta do tyłu. Kolor czarny. ZUpełnie nowa. W pudełku, nie zakładan ...
Cena: 250
www.trialshop.pl
podczepie się pod topic jeśliScorpio nie masz nic przeciwko :) mianowicie: ns coaster`y coś tam szwankują, a jak jest z piastami ns`a na singlespeed? wiem że to niedawno zostało wprowadzone aaale chłopaki w polsce szybko wszystko potrafią zepsuć także.....:> :)
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
Pierwsz NSy były robione w chyba quando i faktycznie sie sypały bębenki.
Ale potem jakoś pod koniec sezonu piasty NSa były już robione we własnej fabryce NS i te piasty się już chyba nie sypały. ( te nowe piasty mają logo " NS Bikes" a stare miały "NS Extreme")
Taraz jak bede zminiał piasty to wlaśnie na ns'a to dosyć dobre piasty za małe pieniądze.
Chyba że ktoś ma więcej pieniędzy to DT Swiss to są niezniszczalne piasty :)
Ale potem jakoś pod koniec sezonu piasty NSa były już robione we własnej fabryce NS i te piasty się już chyba nie sypały. ( te nowe piasty mają logo " NS Bikes" a stare miały "NS Extreme")
Taraz jak bede zminiał piasty to wlaśnie na ns'a to dosyć dobre piasty za małe pieniądze.
Chyba że ktoś ma więcej pieniędzy to DT Swiss to są niezniszczalne piasty :)