Witam chciałbym abyscie mi doradzili z jakich komponentów złozycz najlepiej rower dla młodszego brachola ( 3 klasa podstawowki ) ? jakie ramki ? widelec chyba sztywny mu dam , Chcem zeby to bylo cos nie drogiego bo narazie niech sie uczy puzniej niech w cos lepszego zainwestuje .
rower miał by byc wsomieto do nauki :P ale mysle ze pewnie street i jakis jump napewno :) a cena kolo 1500-2000 (starsza nie pozwala mu wiecej wydac hehe)
możesz złożyć rower za te ok.1500zł
a propozycje z jakich części złożyć masz pełno, użyj opcji szukaj :)
było już troche kombinacji rowerów do streetu za małą kase
kup mu coś lekkiego, jak 3 podstawówki to pewnie jeszcze nie za silny jest, albo tak jak mówi Cszyvy, BMX może i nie lekkie ale ma małek kółka i krótki jest
dystroyer + jakieś resory (będzie szpan przed kumplami) może być mozo jakieś albo duro + średnie kółka + singiel mufa bmx no i tarczówki of kors xD i chłopak będzie budził respect w młodym wieku, sam takiego kuzyna mam i wciągłem go w hopki i wogóle las ... jest w 3 klasie i mu fajny sprzęcik złożyłem (zaczyna wymiatać) :)
mój kuzyn Dystroyer ds2 z mufą bmx czy jakoś tak + duracz bez pivotów + 2x blackbox 180 i 200 mm koła na dm24 24 " piasty nsa :) singiel ... mostek ns jump
kiera tez jakiś ns x up czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie
gripy dabomba
pedały fiszbony
korba bmx
konkretyny sprzęt na początek dla 10 latka