fakt, przydaloby sie troche czesciej aktualizowac testy... moze jak ktos z forumowiczow posiada jakis sprzet to niech napisze krotki test okraszony fotkami i wysle. jesli bedzie dobre to moze nikom umiesci na stronce...
ej no ale np ja bym chciał coś napisac ale co ja mam opisać?? na tyle DX (opis już był) ramka dabomba XLR8 (opis już był) pedałka pancaki (opis już był) ej no niema juz w sumie jakiego testu u mnie zrobić:p bo wszystko co mam to już zostało przetestowane:/
[quote="QPA"]ej no ale np ja bym chciał coś napisac ale co ja mam opisać?? na tyle DX (opis już był) ramka dabomba XLR8 (opis już był) pedałka pancaki (opis już był) ej no niema juz w sumie jakiego testu u mnie zrobić:p bo wszystko co mam to już zostało przetestowane:/[/quote]
no przecież powstała strona http://www.bike.test.gower.pl/ i tam są testy różne ale nie ma żadnych ram :( to wysyłajcie mu jakieś obiektywne testy i bedzie luzik :)
Jak chcemy więcej testów to sami musimy się o nie postarać, przecież mamy różny sprzęt a nie tylko Dragstary :P (bez obrazy) ktoś ma np. ramę Merida UMF to niech napisze o niej test mi już ..
dobra dobra... bylo kiedys o tescie pitbulla... dawno juz go napisalem oj nawet nie pamietam kiedy i wyslalem Nikomowi... ale ze mu sie nie spieszy albo nie chce zapodac na strobne to juz inna sprawa...
a no nie zaprzeczam... moze i na dhzone go widzialem... nie pamietam. Ja bym mile widzial test trans-alpa albo brave mashine albo test amorka dnma usd 120...