Leader Fox
-
- Kontakt:
Leader Fox
A więc mam 2 pytanka:
1. Jaka jest różnica między ramami LF Dragstar i LF Cocaine, przecież są one niemalże takie same jeśli nie wogle .. a różnica w cenie 100 zł :/ o co tu chodzi ? przecież taka dobra firma nie wypuściłaby raczej dragstara sklejanego taśmą i nazwała cocaine..?
2. Czy z RST GILA T5 da się uzyskać 180mm skoku? Ostatnio kupiłem tego amorka ale stwiedziłem że wole FreeRide od DH a do tego już lepszy amorek potrzeba raczej..
Piszcie czekam na odp
pozdro
1. Jaka jest różnica między ramami LF Dragstar i LF Cocaine, przecież są one niemalże takie same jeśli nie wogle .. a różnica w cenie 100 zł :/ o co tu chodzi ? przecież taka dobra firma nie wypuściłaby raczej dragstara sklejanego taśmą i nazwała cocaine..?
2. Czy z RST GILA T5 da się uzyskać 180mm skoku? Ostatnio kupiłem tego amorka ale stwiedziłem że wole FreeRide od DH a do tego już lepszy amorek potrzeba raczej..
Piszcie czekam na odp
pozdro
!!!<<<<<<<<<<<LANS>>>>>>>>>>>!!!
jak przerobisz tak gile to ci sie zlamie w pol przy pierwszym hamowaniu, przede wszystkim *** ci z tego wyjdzie bo na takiej dlugosci to gorne golenie same wypadna z dolnych :D.....a tak w ogole to bez komentarza...szkoda slow gila 180mm :DDDDDDDd
cocaine nie ma kilku wzmocnien, bodajze m.in cnc w tylnim trojkacie, w miejscu laczenia widelek, poza tym nie mam pojecia :-)
...a tak w ogole jaja sobie robisz czy powaznie pytasz ??........ (ha ja go nie pojechalem :D )
cocaine nie ma kilku wzmocnien, bodajze m.in cnc w tylnim trojkacie, w miejscu laczenia widelek, poza tym nie mam pojecia :-)
...a tak w ogole jaja sobie robisz czy powaznie pytasz ??........ (ha ja go nie pojechalem :D )
ten koleś pode mną to ***** :D:D
Jak sie pytasz na serio to pomysl ****** co ty piszez tak kurwa jedna polka rst ktora ma nie wiem 110 skoku .. KURWA CZUBIE TO KOSZTUJE nie wiem jak malo 300 zl i ty chesz deklu z tego 180 MM wes napisz do BARWO tam ci poradza najlepiej ... Ku sobie leiej podrecznik do szkoly a o rowerach zapomnij...
Nie moge jak czytam takie posty to mnie kurwica bierze ile wy macie lat ze takie pytania zadajecie 10 - 12 ?? DEBILE WESCIE ZAMKNIJCIE TO FORUM WWPIZDU przestanie sie w naszym kraju debilizm szerzyc n
Nie moge jak czytam takie posty to mnie kurwica bierze ile wy macie lat ze takie pytania zadajecie 10 - 12 ?? DEBILE WESCIE ZAMKNIJCIE TO FORUM WWPIZDU przestanie sie w naszym kraju debilizm szerzyc n
Ride or Die
Gila 180mm :DDDDDDDD
sory nie mogłem się powstrzymać :D.
a tak na serio to ten amorek łamie się i psuje co chwilę przy 120mm, to przy 180 załamał by się chyba pod ciężarem Twojej ramy :D.
P.S. istnieją wogóle fabryczne amorki jednopółkowe 180mm ? :D
sory nie mogłem się powstrzymać :D.
a tak na serio to ten amorek łamie się i psuje co chwilę przy 120mm, to przy 180 załamał by się chyba pod ciężarem Twojej ramy :D.
P.S. istnieją wogóle fabryczne amorki jednopółkowe 180mm ? :D
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze