tuning manitou splice

wizi
Kontakt:

tuning manitou splice

Post autor: wizi »

Hello,

Mam ten amor manitou splice comp co jest w Giancie AC 05 montowany seryjnie i stwierdzam, że to kupa. Chodzi moze nie najgorzej ale wykorzystuje maksymalnie 3/4 skoku i to tylko przy hamowaniu przodem, bo tak podczas jazdy to nawet mniej....:/ Nie wiem, moze jest za duzo oleju, czy za gesty czy cos, ja sie na bebechach amorów kompletnie nie znam... Czy ktos z Was kto ma tego amora lub wie jak to zrobic moglby mi napisac, prostym jezykiem, jak debilowi:) jak go rozkrecic, wymienic olej czy cotam, zeby to jakos po ludzku zaczelo chodzic...? Bylbym niezmiernie dzwieczny...

Pozdawiam

Aha, sory jesli taki temat byl, ale u mnie na kompie opcja szukaj nie dziala, podobnie jak strona glowna dh-zone i duzo innych....:/
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

a z kad jestes?? jak z wawy to ic do plusa oni zroba wszystko oki:) a ile wazysz jak jakies 60 kg to zakladam ze za twarda sprezyna i trzeba by bylo kupic mieksza albo dorobic i niech ci w plusie wymienia sam nic nie ruszaj!! olej niema nic tu do tego jest tam 5w i zatszego niema co lac
wizi
Kontakt:

nie jestem z wawy... waze kolo 70, nie wiem nawet ile dokladnie bo wagi nie mam:)
THX za rade:)
Urban
Kontakt:

Post autor: Urban »

na moje troszke korone ma zadelikatną
ByDgOsKi TEAM 4X & DH 'UnItEd GrAvItY RaCiNg'' >>>> www.ugr.toxic.pl <<<<
wizi
Kontakt:

Fajnie, a teraz poprowadź mnie Twoim błyskotliwym tokiem rozumowania bo nie wiem co to ma do rzeczy...

Moze ktos cos jeszcze doda od siebie na temat?:)
Cyrek
Kontakt:

Post autor: Cyrek »

Mam pytanko co do tuningu tego amora. Mozna w nim jakos zmiejszyc skok, tak do 110mm??
Pozdrawiam!!
ODPOWIEDZ