nie rozjebali!!!

mateusz_ch
Kontakt:

nie rozjebali!!!

Post autor: mateusz_ch »

Stało sie i jzu wiekszosc pewnie wie. rozjebali tor jazdowy na Telegrafie (kielce). nigdy tam nie bylem ale mieszkam 18 km od kielc i przyzywam to tak samo jak oni.To byla budowla na skale kraju. Prosze moze o jakies porady dla bikerow z kielc co maja zrobic. mnie to nie dotyczy ech. (checiny) Moze i ten temat byl ale to nie okazje do opierdalania. niepoinformowanym proponuje odwiedzic strone www.mtb.kielce.pl
Lewy
Kontakt:

Post autor: Lewy »

na tych fotkach nie wiele widac, ale wspolczuje i WSPOLCZUJE - nie rozumiem za bardzo filozofii zycia ludzi ktorzy przychodza rozwalac trasy DH, przeszli by obok i nie byloby to ujma na ich "honorze"...
(...)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

W moim podpisie macie jedną, ale jest tam ich więcej........na mtb.kielce jest qpa linków do gazet i forów internetowych :D Ogólnie ludzie sa za nami, będzie git, orasa, radio, telegizja trąbią, musza csię zgodzić na legalizajce, a jeszcze leśniczy też spoko koleś, chociaż wyciał, ale nie z jego inicjatywy, będzie nam pomagał jak bedzie mógł :D Wysztko jest na dobrej drodze =D
http://dhcyc.pinkbike.com
SETUŚ
Kontakt:

Post autor: SETUŚ »

chopie nasze chopy rozjebali tysionc piencet sto dziewiencet razy nic na to nie poradzisz . No chyba że dorwiesz takich skurwi*** to dostaną wpierdol jedyna rada na coś takiego
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4929741
cyc

Post autor: cyc »

kurwa..niedosc ze kradna rower to jeszcze kurwa wszystko co bikerzy zbuduja to rozpierdola... co tu sie odpierdala... :{
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

żyjemy w polsce i myśle ze nigdy to się nie zmieni...może jedynie zmaleć ale tacy ludzie zawsze pozostaną...:/...
www.dirt71.prv.pl
Dee
Kontakt:

Post autor: Dee »

my tez mamy torek zrobiony przez Anałane ale i on konał juz nieraz... takie polskie realia ;/
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

Dee torek zrobiony przez anałane gdzie :>
gg 2109933
zygi_!!!
Kontakt:

Post autor: zygi_!!! »

KTO UCIEKA Z POLSKI NIECH RĘKA DO G00RY!!!!!
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

+ ... ehh ja tam zaczalem z kumplami ledwo 1 budowa pelni nadziei szlo dobrze i nastala zima i rozkradli rozwalili ... nie wiem czy 2 razy sie przejechalismy bo mini NS ... i buchneli :( jak pilnowalismy to nocami kradli itd :( ... niecierpie tego kraju za to ./... nie zazdrosze im sprzetu za granica ale tego ze maja takie trasy ... ze jest taka spolecznosc zgrana u nich ze kazdy jakos ma swoje miejsce ... chyba by trza bylo z betonu stawiac NS i zbrojone szczeble zeby nie rozwalili ...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

nie moge czytac takich Topicow...
OD RAZU MNIE KREW Z WKURWIENIA ZALEWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poucinalbym lapy wszystkim ******* fagasom ktorzy "dla zabawy" rozpierdalaja cos w co ktos wlozyl swoj czas, umiejetnosci, pasje i serce.

Kurwa, nienawidze ich tak samo jak popiepzonych tatusiow i mamusie z synkami ktrzy biegaja po chopach niszczac profile i bawiac sie przed najazdem kopiac dziury.

Ale jest nadzieja, iedawno na chopach jak siedzialem szedlem z psem na peta widzialem jak grupka pojebanych gimnazjalistow biega po najazdach i rozpierdala "dla zabawy" chopy jakimis badylami, zanim ja zdazylem sie na nich wydrzec zobaczylem jak jakis koles ktory szedl z moze 5cio letnim synkiem podchodzi do nich i ich opierdala, gowniarz zaczal pyskowac, tamten kolo kazal synkowi isc do matki, podszedl do nich, spytal czy im te chopy przeszkadzaja, zajebal temu ktory pyskowal z plaskiego i klazal im wypierdalac, wszyscy zwiali jakby mieli plonace buty :D
Pomyslalem sobie ze albo jego syn jezdzi albo koles wie ze tam sie zbieraja dobre ekipy ktore jezdza zamiast sie napierdalac i krasc.

za taka postawe powinni rozdawac nagrody!!!

zamienilem z nim dwa slowa i sie okazalo ze koles ma tylko tego piecioletniego syna i ze chcialby zeby jego syn byl kiedys tak pomyslowy rzeby zajac sie czyms tak zajebistym jak ten sport.

Jezeli w jakikolwiek sposob Pan to przeczyta to sle OGROMNE PODZIĘKOWANIA!!!!!!!!!
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Ostatnio w Nowej Hucie znaleźliśmy zajebista miejscówke i robilismy tam trakse FR ... zbudowaliśmy shora wysokiego na 2 metry który kończył sie altenratywnie zeskokiem lub zjazdem lub można było jechać dlaej shorem i na koniec miał byc nie ukończony zeskok ok 4 metrów .. potem miało sie jechać dlaej i juz reozpoczeliśmy koszenie trawy pod robienie takiego "fun boxa" wskok na shora jazda shorem i zeskok. Dalszy przebieg trasy był w kwestii relizacji. Ogolnie tras amiała by około +750 metrów .. może nawet wiecej .. cały czas z górki na totalnym zadupiu w gęstym lesie...

no i pewnego razu przychodze i wszystko zniszczone .. co do gwoździa.. zajebali siekierke .. zajebali paczke 5kg gwoździ .. a wsyztsko zniszczyli ... jebańcy ,... i wtedy zrezygnowlaiśy z budowy ... a miało byc tak pięknie ...

WSPÓŁCZUJE BO WIEM JAK BARDZO TO BOLI !!
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

qrwa pojebancy jedni!! ja nie wiem co im to przeszkadza!! ***# robia to chyba dla rozrywki!!
pierdolency!!

wczoraj z kumplami zaczelismy robic traske, w sam raz dla nas (nasze umiejetnosci sa znikome :P) i zrobilismy skocznie i takiego malego dropa ok 75cm i juz ammy plany jak top dalej wszystko pujdzie i jakos nie wyobrazam sobie, ze dzisiaj tam przyjde, i wszystko bedzie rozpieprzone...
mateusz_ch
Kontakt:

Post autor: mateusz_ch »

niektorzy zle zrozumieli. to nie rozjebali huligani "dla zabawy". jakis facet poszedl do lesnictwa (albo gdzies tam) i powiedzial ze trzeba to usunac bo jego synek zlamal reke... i w 4 godziny rozjebali 4letnia prace jak to dhcyc napisal na pinku:/ o wlasnie dhcyc masz moj gg 4944485. jakbyscie znowu robili taka parade bikerow to moze (moze) moglibysmy przyjechac... nie z kielc ale im wiecej tym lepiej chyba:d pozdro
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Spx, zawiadomię, na banq :) W tą niedzilę jest na Wietrzni wywyad, na mtb.kielce więcej pisze, a tamta parada nie była zamierzona, ale się udała świetnie =D

A naszych przejazdów nie rozwalili żadni chuligani, tylko leśniczy z dwoma traktorami, juz pisali o tym, więc nie będę się z tym krył :P Stało się to za sprawą protestów mieszkańców, którzy miali tam kilka "stłuczek" z nami, ale traca była wyrażnie oznakowana.....pozatym jakaś nowa organizacja gaja (geja, hehe :P) też się do nas ostro dopierdzielała :/ To ich adres: www.klubgaja.pl . Are here any hackers??? :P
So yuo know what to do :P

Dostałem jeszcze informację, że znależliśmy nieoficjalnego sponsora, chce nam ładną sumke dac, więc wszystko jest na bd drodze :D
http://dhcyc.pinkbike.com
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nio a nasze piekne cudowne chopy na krzyzu wlasnie miasto kazalo zrownac. Najpierw babcie dzwonily ze nie podoba im sie sciana, bo od strony drogi wyglada bardzo brzydko i psuje obrac swietej gory ( ja pier.dole... )

Potem mimo dlugiej prawie polrocznej walki ziomkowi ktory ma ta ziemie nakazali skasowac chopy. Tyle zapierdalania z lopata w plecy :( Zostal jeszcze tor... chociaz miasto chce zeby tez go zrownac.

Miasto sie usprawiedliwia tym ze to jest teren rolniczy nie budowlany i nic ma tu nie byc.

Pierdolnieci. Bylismy w urzedzie miejskim , to czekalismy na babke 45min az w koncu jak przyszla to miala jakies spotkanie i nas olala.

Prezydent miasta na spotkanie nie przyszedl.

I co mamy robic? Niszczyc glowna ulice? Moze by i dzialalo ale nie chcemy dewastowac wlasnego miasta, przeceiz to czysta glupota. To co mamy zrobic by zostac zauwazonymi ? :|

PS> Z calym szacunkiem do normalnych starszych ludzi, ale wiekszosc jest tak jebnieta ze szok. Maja rysy na bani ;/ Moja babcia wczoraj o 2 w nocy zadzwonila na pogotowie energetyczne bo lampa na ulicy zgasla... No myslalem ze jebne :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

MaxDamageDAspoko, wedlug mnie to wszystkie dziadki i babcie sa troszke "nie teges"... (oczywiscie bez obrazy)
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

nasze warszawskie zniszczenia nie były takie spektakularne, bo i kazoora i bródno są chyba oficjalne, ale kilka innych miejscówek zostało zlikwidowanych :|
wydaje mi się że jedyną szansą dla kolejnych pokoleń bikerów jest zbiorowe samobójstwo gdy już nie będziemy mogli jeździć ;)... inaczej, zestarzejemy się, stetryczejemy i będziemy się z nudów przypierdalać do wszystkiego :|
pozdro

frango
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

qrcze to jest kijowe...ty sie narobisz a oni to niszczą. Ja jeszcze rozumiem takiego leśniczego, bo to jego praca, on ma utrzymywac porzdek w lesi. I może za nielagalne chopy dostać opierdol. Ale ludzi którzy to robią dla zabawy to bym..normalnie po pysku wyszczelał. A czesto są to młodzi ludzie którzy nie maja co robić. gadaja z toba i takie tam, a jak pojedziesz z miejscówy to niszczą derta, szora dal głupiej zabay.

Albo ludzie co stawiaja przeszkody na trasach !! Ich bym zamknoł za narażanie życia. Robią to z premedytacją i nie pomyslą że moga spowodowac wypadekm grożący kalectwem !!!! !! to juzlepi jtraske zniszczyć !! niz dawac gałeżie, drągi, linki, gwożdzie !! Niby tacy dorośli i porządni aqrwa nie pomyśłą. Czasami brak mi słow...ten kraj..ci ludzi eczasami mnie niszczą..:/
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
ODPOWIEDZ