>>>Marcok strzela<<<

Colinmc
Kontakt:

>>>Marcok strzela<<<

Post autor: Colinmc »

Mam jednego z słabszych marcoków dokładnie Mz comp do XC i za każdym razem, gdy go mocno oderwę od ziemi to on strzela tak jak by miał luz góra dół(nie manie) rozebrałem go na części pierwsze i nie wiem za bardzo, co zrobić czy elastomer skrócić czy jakąś sprężynkę do amortyzacji wybicia wymienić nie wiem, co mam zrobić. A i mam jeszcze manitou z złamaną koroną( może coś z niego wykorzystać żeby amor mi nie dudnił). Nie wiem nie wiem nie wiem. Radźcie z góry dziękuje:)
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Ten amor nawet do xc sie nie nadaje :D
ale nie wiem co zrobic, musisz pokombinowac.
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Cielak4x
Kontakt:

Post autor: Cielak4x »

a na samym dole masz takie tłumiki na których jest sprężyna i elastometr? moim zdaniem powinieneś walnąć jakąć pożądną uszczelke na sam dół goleni górnych i wtedy sprężyna odbicia będzie w nią waliła i będzie cisza:) opisz dokłądnie jak to wygląda albo daj fote to może coś wykombinujemy:)
Sprzedam Rock Shox Pilot C 80-100mm`04r Po serwisie! Stan igła! gg:5047705
ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

nie oplaca sie nic robic jak jezdzisz duzo i katujesz to zlamiesz jak zapalke tak jak moj znajomy
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
maverick-fr
Kontakt:

Post autor: maverick-fr »

moze spręzyny odbicia sie troche już ubiły i dlatego nie wyrabiają przy pociągnięciu amora. wymień je na nowe nie ubite i powinno byc siiii.
ODPOWIEDZ