Strona 1 z 1

Smazenie karkowki na ognisku :D

: 26.06.2005 17:08:47
autor: wuzekpros
Czesc spotkalem sie z porblemem :P Bo chce sobie na ognisko wzisc karkowke(po kielbasach zygam jak kot :|) i nie wiem jak ja smazyc ;/ na kijiu czy w folie aluminia i w zar??

PS. Jak ci sie topic nie podoba to nie odpisuj :P
Pozdro

: 26.06.2005 17:26:51
autor: bloszek
najlepiej będzie w folie alu. Bo na kijku to nie bardzo mnie się zdaje. Dodaj jakieś warzywka na zapach polej oliwką albo czymś takim. I połóz na żar i powinno być ok :-)

: 26.06.2005 17:26:59
autor: enjoi
zrób jakiś ruszt, albo na patyku, tylko zeby ładnie na płasko lezalo... mysle ze sie uda :D chociaz nigdy nie próbowałem, zawsze na grillu

: 26.06.2005 17:31:28
autor: Zelot
Fajny topic ... :D Najlepiej w folie.
P.S. Zrobilem sie glodny ;)

: 26.06.2005 17:37:42
autor: enjoi
najwazniejsze przyprawy, i dobrze to upichcić :D
Ale sposób to chyba bedzie najlepiej w sreberko i do zaru...

: 27.06.2005 04:15:26
autor: Inur
na trójząb!!!

: 27.06.2005 04:39:15
autor: KuMiK
Ja bym w żar nie wrzucał... wolałbym jakoś własnie trójząb zdobyć i na nim robić żeby widzieć dokładnie jak się piecze. Karkówczeka rządzi :]

: 27.06.2005 05:15:01
autor: cyc
naj leppiej jakis ruszt na patyk... ale ja bym nabił w ostatecznosci na patyk... do zaru to badziewny pomysł