MALE ALE ISTOTNE ZMIANY

Qube
Kontakt:

MALE ALE ISTOTNE ZMIANY

Post autor: Qube »

Wiec jestem za wprowadzeniem kilku opcji w forum w sumie jedneh rzeczy bo innych to nawet nie chce pisac bo sa zbedne, dawania punktow reputacji urzydkownikom forum tak jak jest np na cdrinfo , ktos ci pomorze daj mu reputke, ty komus pomozesz reputke dostaniesz od niego pewnie, na takiej zasadzie, mysle ze bylo by mniej chamstwa na forum tez dzieki temu co o tym myslicie , popatrzcie widzieci kolesia ktory am 1000 pozytywnych reputek i od razu liczycie sie z jego zdaniem nie po ilosci postow,niech admini pomysla nad tym bardzo prosze i kto jest za niech napisze , pozdroo
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

To jest coś jak pomógł......ale wtedy jak niby posty miałbym bezczelnie nabijać?? :P
http://dhcyc.pinkbike.com
Qube
Kontakt:

ej podejdzmy do tego z powaga , ja chce too wprowadzic w zycie co moderatorzy na to??
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

w sumie też myślę, że mógłby to być niezły pomysł... każdy chciałby mieć takie "punkciki" i może dzięki temu odpowiedzi byłby rzeczowe.

A z drugiej strony - woda na młyn dla pytań o tanie ramy, tanie amortyzatory, single speedy i resztę - do tej pory była odpowiedź "poszukaj" .... a teraz w każdym takim nowym temacie milion odpowiedzi bo komuś nie chciało się poszukać.
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

pomysl dobry ale bylo cos takeigo jak " pomogl " i zdjeto wiec ti pewnie tez nie wypali...
www.mm-foto.pl
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

jak dla mnie to warto by było spróbować :] moze by wapaliło.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ale nie wypalillo ;/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no czlowiek uczy sie na bledach wiec zawsze mozna sprobowac a jak nie wypali to usunac a nóż sie uda ;)
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

cos takiego juz mialo miejsce na tym forum, byl 2 lata temu plebiscyt na zlotego uzytkownika chyba 5 osob wygralo i mialo w podpisie jakies znaczki. twoj pomysl mi sie podoba ale ciekaw jestem jak by to mialo dzialac :|
www.trialshop.pl
Qube
Kontakt:

zobacz na forum cdrinfo i wtedy sie dowiesz jak to dziala
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Myślę, że po ostatnim wybryku Zonk winien dostać -1000 reputek i automatycznie zostać wywalony z forum. ;-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Qube
Kontakt:

dobra dobra , niech moderatorzy zadecyduja i cos takiego zrobia bo wtedy to nie tylko bedzie forum gdzie mozna dojebac drugiemu czlowiekowi, pochwalic sie bikiem czy innym gownem ale tez serwis gdzie sie pomaga i za to dostaje sie punkty reputacji pozdroo
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

niestety my nie mamy takich możliwości możemy tylko jak zwykły user sie wypowiedzieć, a to Nikom wprowadza takie zmiany jak "pomógł" itp.

Ale można by coś takiego zrobić. Może na zasadzie gwiazdek pod nickiem. a w profilu była by ilość takich pomocy.. tylko że to bedzie też zonk bo dwie osoby moga sobie nabijać "żeby mieć więcej"
Qube
Kontakt:

no wlasnie mi o to chodzi , gwiazdki albo krawraciki, jakies kolory czy cos, to jest moim zdnaiem fajny pomysl
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

ale może lepiej wprowadzić to w ilość postów a nie w "pomoc" bo będzie nabijanie przez dwie osoby np.
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Cieżko to widze :P

moze tak jak pisze Paul_ems z tymi postami było by ale z koleji te tez mozna sobie nabijać mimo ze niema juz tematu "rozerwij sie nabij posta" :P
ale myśle ze to by było bardziej realne ;]
Hrumak
Kontakt:

Post autor: Hrumak »

Według mnie najlepszym sposobem na oddzielenie ,,Troli,, od normalnych użytkowników to wprowadzenie opłat, tzn nie za korzystanie z forum tylko w zamian za jakiegoś avantara nad nickiem, w miejscu tego ludka, lub za możliwość dodania zdjęcia do profilu, ewentualnie kolor nicka emotikonki czy coś w tym stylu, opłaty oczywiście jakieś symboliczne typu SMS za 2,40 za 3 miesiące 6zł za 6 miesięcy i 12 zł za rok chyba takie są stawki, Trole i te cymbały nabijające posty nic nie wnoszące do tematu napewno odpuszczą sobie pakowanie hajsu w taką pierdułką, a użytkownik z ikonką będzie budził większy ,,respekt,, i takiego trolla się poprostu oleje. A i przyokazji proponuję wywalić wszelkie liczniki postów, wątków itp. Aha ta kasa może iść na opłaty serwera a jak coś zostanie to może jakiś konkursik :>
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Hrumak

juz widze jak ktoś bedzie wysyłał sms za 2,40 zeby miec jakis kolorek czy cos tam innego nad nikiem :P
Kuba_Szczecin
Kontakt:

a pozatym jak ktoś naprawde sie zna itp. a nie ma komorki albo kasy ??

a jakiś ciołek wyśle sobie takiego smsa no i bedzie miał ten kolor czy cos tam innego ale nic niebedzie umial doradzic ;/
ODPOWIEDZ