Dojazd do bsk...

TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Dojazd do bsk...

Post autor: TwojaStara! »

Siemano ludziska...
Tak byłem ostatnio z kumplem w okolicy bsk(tego we Wrocku tak jak by inny był...:P) i chcieliśmy tam jakoś dojechać ale nie daliśmy rady...ja nigdy tam nie byłem a mój kumpel tylko raz...
Wiem że kiedyś gdzieś była zamieszczona mapka jak tam dojechać ale nigdzie nie moge znaleźć...Pomoże mi ktoś?

Z góry dzięki wszystkim za sensowne odpowiedzi...pzdr...
www.dirt71.prv.pl
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

Oj fuga trzeba się było spytać do bym Ci wytłumaczył ;] Ale dobra napisze Ci tutaj. Po pierwsze mapki już nie ma na serwerze bo sięludziska zjeżdżały i admin byłego forum BSK ją usuną. Co do dojazdu to: Do zoo sam trafisz prawda? :) A Więc jedziesz do Zoo i za zoo skręcasz w pierszą uliczke w lewo(tuż przed przystankiem tranwajowym, ale nie tą pętla tylko tym dalej) tam jest taki zawijas ale jedziesz cały czas główną dojeżdżasz do biskupina jedziesz cały czas prosto i za żółto-zielonymi blokami skręcasz w lewo w ulice canaletta(taka osiedlowa większa) i walisz cały czas prosto do wału(widać go odrazu jak skręcisz w uliczke) jak wjedziesz na wał to widzisz po prawej niebieski most przejeżdżasz przez niego zaraz za nim skręcasz w lewo i jedziesz 20m i jest drugi most(nad źluzą) jak go przejedziesz to naprzeciwko siebie masz "rytm z wału" a po lewej całą reszte.
Jak być chciał to możemy się zgadać to cię zaprowadze :)
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Hehe dzięki Roteiro..:P...
www.dirt71.prv.pl
coopa
Kontakt:

Re: Dojazd do bsk...

Post autor: coopa »

TwojaStara! pisze:Siemano ludziska...
Tak byłem ostatnio z kumplem w okolicy bsk(tego we Wrocku tak jak by inny był...:P) i chcieliśmy tam jakoś dojechać ale nie daliśmy rady...ja nigdy tam nie byłem a mój kumpel tylko raz...
Wiem że kiedyś gdzieś była zamieszczona mapka jak tam dojechać ale nigdzie nie moge znaleźć...Pomoże mi ktoś?

Z góry dzięki wszystkim za sensowne odpowiedzi...pzdr...
fajny rowerek aleprzykro to moowic bo ramy sa ******;/ mialem tak przez 3 miesiace i polamalem tylny widelec takzeuwarzaj na siebie za kilka dni przysla mi 2 do polamania z gwarancji:P
new CMP FIRESTARTER
+5 lat gwarancji
jak cos to >>coopa@o2.pl<<mooj meil:P
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

ZNALAZŁEM DINOZAURA!

A tak na serio do Wrocławian: BSK jeszcze istnieje czy rozpłynęło się po powodzi w 2010?

[ Ale kurna jaki to jest kawał czasu po 7 latach jakiś temat znaleźć i to z Roteirem i Fugą. :D ]
marcin.g
Kontakt:

Post autor: marcin.g »

BSK jak najbardziej działa i ma się dobrze. Z tego co ostatnio widziałem to nawet nowe linie powstały :) Ogólnie gratki dla ludzi, którzy się zajmują tym miejscem.
http://www.pinkbike.com/u/gajosae/
Fonika

Post autor: Fonika »

Potwierdzam, działa cały czas
Z nowości to chyba tylko pump track, hopy działają jak chcą (gdy nie sa zalane :D), a stolik chyba zawsze ;)
ODPOWIEDZ