kona xc do extremu ??

m@TT!
Kontakt:

kona xc do extremu ??

Post autor: m@TT! »

może to wam siem wyda glupie ale mam bika kony cona cinder cone [17"] rama wygląda świetnie dopre konty [tak mi siem wydaje =P] kola solidne kierownice i mostek wymieniam... jest świetny katuje go dość krótko [używam go jako amatorski freeride [na north shorach i chopach] jak również EXTREME XC [!!??]] MACZYNA JEST SUPER !! pewnie dużo osób pomyśli że jestem jakimś pozerem... ale ten rower jest na prawde "do tańca i do różańca" ;} napiszcie mi co o tym sądzicie i doradzajcie sprzęt który trza wymienic !! aaaaaaaa prosze jeszcze o doradzenie mi spodenek do freeridu !! dzięki !!
"ból jest chwilowy- chwała trwa wiecznie !!" pozdROWER !!;)
LoneWolf
Kontakt:

Post autor: LoneWolf »

Extreme XC = Enduro ;)

Wymien kiere, amorek, ale najlepiej teraz zmienic stery na cos lepszego (Tioga, FSA, Neco...) oraz tylna piaste....Shimano M475 to chlam.
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
-WIECZOOR-
Kontakt:

Post autor: -WIECZOOR- »

ja kupiłem fire mountain 16" wyminiłem mostek, kiere (NS Bad Mama 730mm) i pedały (NS Pankake) i zajebiscie mi sie na niej skacze!! 3m dropy latam (patrz opis) i nic, rama cała tylko hak ostatnio złamałem :( Ale tak ogólnie rowerek sie ładnie trzyma, jak do tej pory, a jezdze prawie półtora roku, to wyminiłem tylko korby :) reszta sie zajebiscie sprawuje!
jasiek
Kontakt:

Post autor: jasiek »

ja śmigam na kellysie tez do xc wymieniłem opony, pedały a za niedłuo wymieniam jeszcze mostek i kiere. i naprawde dobrze mi sie jeździ i skacze. a naprawde jest ostro katowany. nieważne na czym jeździsz ale jak jeździsz.
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
-WIECZOOR-
Kontakt:

Post autor: -WIECZOOR- »

jasiek pisze: nieważne na czym jeździsz ale jak jeździsz.
dokładnie, mnie np. nie stać na jakiś super sprzęt do skoków wiec ciesze sie tym co mam i naprawde swietnie sie jezdzi, i olewam jakies chamskie uwagi na temat roweru ;)
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Ja bym ramę wymienił. Jak przesiadłem się z xc na ds to wydawało się, że rama sama nosi mnie w powietrze :D Naprawdę rama to podstawa i wymienił bym ją w pierwszej kolejności :)
Roast???
Kontakt:

Post autor: Roast??? »

cze.

mój pierwszy poważny rower to była sobie Kona Blast... i co się stało?? pękła pod główką? fakt, że wtedy ramki xc kony nie miały jeszcze gussetów ale też specjalnych ewoluzji na niej nie wyczyniałem. ot taki feralny model.

to było apropo rowerów kona do xc. :P

Pozdrawiam!
...24"...
Roast???
Kontakt:

Post autor: Roast??? »

ewolucji w sensie :P
...24"...
ODPOWIEDZ