Zrobcie coś z tym!!!!!
Zrobcie coś z tym!!!!!
Jak przeglądam ramy i jestem przykładowo na 14 stronie zobacze jakąś fajną ramke zamyśle sie jak by to było gdybym ją miał i zapominam na jakaiej stronie skończyłem!!!!!!!! I sie w******m mogli byście wprowadzić jakieś podkreślenie albo coś....
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
hehehe nikoma nie widzialem daaaawno temu. rozumiem sudia bik pewnie jakas praca whatever - ale raz na jakis cza mozna by bylo napisac.
eh nawet nie napisze co mialo byc a czego nie ma bo i tak na **** - nikt tego nie przeczyta :P
hm moze adminow privami zasypiemy :] ??
eh nawet nie napisze co mialo byc a czego nie ma bo i tak na **** - nikt tego nie przeczyta :P
hm moze adminow privami zasypiemy :] ??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gdyby ktorys z adminow probowal to wziac pod uwage to proponuje podlaczyc gielde pod forum. kazdy user to i na forum i na gieldzie ten sam. i ****! nie ebdzie wtedy floodowania bo bany sie ebdzie dawac. i tyle
tylko KTOS BY MUSIAL TO ZROBIC NO NIE? dlatego mimo duuzej ilosci pomyslow na teamt forum nadal siedze cicho. bo i tak to nic nie da :]
a i do czcionki sie przyzwyczailem nawet.
tylko KTOS BY MUSIAL TO ZROBIC NO NIE? dlatego mimo duuzej ilosci pomyslow na teamt forum nadal siedze cicho. bo i tak to nic nie da :]
a i do czcionki sie przyzwyczailem nawet.
www.bikeaction.pl