oceńcie sami ten sprzęt...
oceńcie sami ten sprzęt...
rama: NS suburban
amortyzator: Marzocchi Dirt Jumper III (2004)
kiera: NS X-up XL (680mm)
mostek: NS supermoto
hamulec przód: Hayes MX 2 HD 8"
hamulec tył : Hayes MX 2 HD 6"
obręcze: Alex Rims Supra N
opony: Maxxis Minion 2,7
doradźcie mi proszę :D:D:D
dzięki z góry i pozdro
amortyzator: Marzocchi Dirt Jumper III (2004)
kiera: NS X-up XL (680mm)
mostek: NS supermoto
hamulec przód: Hayes MX 2 HD 8"
hamulec tył : Hayes MX 2 HD 6"
obręcze: Alex Rims Supra N
opony: Maxxis Minion 2,7
doradźcie mi proszę :D:D:D
dzięki z góry i pozdro
rama: NS suburban - ok
amortyzator: Marzocchi Dirt Jumper III - wolałbym 2005 ew. 2003
kiera: NS pure
mostek: NS moto
hamulec przód: Hayes MX 2 HD 8" - ok
hamulec tył : Hayes MX 2 HD 6" - ok
obręcze: Alex Rims Supra N - ok
opony: Maxxis Minion 2,7 - troche cieńsze, np. 2,3 to najwyrzej ze ma to byc rowerek do freeridu to wtedy 2,5
amortyzator: Marzocchi Dirt Jumper III - wolałbym 2005 ew. 2003
kiera: NS pure
mostek: NS moto
obręcze: Alex Rims Supra N - ok
opony: Maxxis Minion 2,7 - troche cieńsze, np. 2,3 to najwyrzej ze ma to byc rowerek do freeridu to wtedy 2,5
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
Durf Ja się nigdy nie zgodzę, że DJ 2005 jest lepszy od 2004!!!!! Jeździłeś kiedyś na 2005 i 2004, bo wydaja mi się, że nie :/
bottle
rama: NS suburban - może być, ale może lepszy byłby bitch
amortyzator: Marzocchi Dirt Jumper III - 2004 spox, ale lepszy byłby jakiś drop off
kiera: NS Bad Mama, Muta Hucka
mostek: NS Radiator
obręcze: Alex Rims Supra BH, albo Sun Rims Diuble Track
bottle
rama: NS suburban - może być, ale może lepszy byłby bitch
amortyzator: Marzocchi Dirt Jumper III - 2004 spox, ale lepszy byłby jakiś drop off
kiera: NS Bad Mama, Muta Hucka
mostek: NS Radiator
obręcze: Alex Rims Supra BH, albo Sun Rims Diuble Track
bottle z tym amroek to krzyz na droge...
z teog co pamietam w gregorio sprzedaja DJ 1 z roku 2002 nowki pod sztywna os... amor jest naprawde spasny... kolega z osiedla go ma i amor jest cudny... chyba ze bys wpakowal pike'a 90-140 tez zjaebisty amor... na obydwoch mialem okazje pojezdzic i sam bym wybral pike'a ale troche droszy jednak jest o te 400 zl, ale ma regulacje skoku co mi osobiscie bardzo odpowiada... Ewentulanie Z1 fr qr z roku 2002, 2003
obrecze polecam S-type , mam ja z tylu i nie narzekam, sztywna wmiare szeroka i wytzrymala [ 129 zl ]
kiera : poszukaj rooxa lub raceface na allegro czasem mozna dorwac nowa tanio a sprzet warty swojej ceny... [ race face na ktorym jezdze najpierw zamontowany byl w 2 zajzdowkach , ktore startowaly w zawodach i widzialy kilka uskokow, a teraz siedzi w moim sztywniaku... no i ma 5 lat:) i jeszcze sie nie pogiela... ]
z teog co pamietam w gregorio sprzedaja DJ 1 z roku 2002 nowki pod sztywna os... amor jest naprawde spasny... kolega z osiedla go ma i amor jest cudny... chyba ze bys wpakowal pike'a 90-140 tez zjaebisty amor... na obydwoch mialem okazje pojezdzic i sam bym wybral pike'a ale troche droszy jednak jest o te 400 zl, ale ma regulacje skoku co mi osobiscie bardzo odpowiada... Ewentulanie Z1 fr qr z roku 2002, 2003
obrecze polecam S-type , mam ja z tylu i nie narzekam, sztywna wmiare szeroka i wytzrymala [ 129 zl ]
kiera : poszukaj rooxa lub raceface na allegro czasem mozna dorwac nowa tanio a sprzet warty swojej ceny... [ race face na ktorym jezdze najpierw zamontowany byl w 2 zajzdowkach , ktore startowaly w zawodach i widzialy kilka uskokow, a teraz siedzi w moim sztywniaku... no i ma 5 lat:) i jeszcze sie nie pogiela... ]
jakbys szukał amora to polecam dj3 2003 kolegi: http://allegro.pl/show_item.php?item=56815767
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg