!!! regulatory do mz comp !!!

Colinmc
Kontakt:

!!! regulatory do mz comp !!!

Post autor: Colinmc »

Mam problem, ponieważ bawiłem amorem i go rozbierałem, co zaowocowało w rozwaleniu całego tego regulatora, który jest w koronie (koreczek(zjechany gwint)).
Pisałem, do gregorio a oni napisali mi, że mają aluminiowe z Mz race z regulacją na imbus za 50pln od sztuki (olaboga za dużo). Wiem ze pasują z suntoura, ale nie mam do takich dostępu może ktoś wie, z jakich amorów potrzeba albo, co mam zrobić z tym fantem. Za pomoc z góry dziękuje. Pozdro.
P.S. pogoda zajebista...
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

a po co ci ta regulacja jak wyjmiesz regulacje to będzie morze miętksza spręzyna mzety wogle są za twarde więc po co ci to na twoim miejscu ja bym się cieszył....
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Colinmc
Kontakt:

Post autor: Colinmc »

Krakus_dh pisze:a po co ci ta regulacja jak wyjmiesz regulacje to będzie morze miętksza spręzyna mzety wogle są za twarde więc po co ci to na twoim miejscu ja bym się cieszył....
Bo ja wyciągnołem sprężyne i zakręciłem korek tylko źle sie wkręcił na gwint
no i zjebałem gwint w nim a następnie chcąć odkręcić ujebałem regulacje no i jestem na jednej sprężynie z jakimś tłumikiem z sixa sport:/ które jest za mięnke :/...
ODPOWIEDZ