X-Vert Carbon
X-Vert Carbon
Witam;)
Pytanko mam odnosnie widelca w temacie... jak to cudo sie sprawuje? Kiedys mialem wersje dc (tzn ta zwykla 120 skoku...) ale jak to jest z carbonem? Bo te widelce czasami mozna tanio kupic... niedawno w gieldzie byl bodajze za 1400pln. Jak wypada porownanie ze starymi boxxerami? Czy naprawde codziennie trzeba smarowac? Na ile one sa wytrzymale? (pytam bo to super lekkie jak na dh jest;))
Pytanko mam odnosnie widelca w temacie... jak to cudo sie sprawuje? Kiedys mialem wersje dc (tzn ta zwykla 120 skoku...) ale jak to jest z carbonem? Bo te widelce czasami mozna tanio kupic... niedawno w gieldzie byl bodajze za 1400pln. Jak wypada porownanie ze starymi boxxerami? Czy naprawde codziennie trzeba smarowac? Na ile one sa wytrzymale? (pytam bo to super lekkie jak na dh jest;))
Re: X-Vert Carbon
Mógł by ktos powiedzieć cos o pracy tego amora i tak wogóle o nim??Odświeżyłem temat żeby nie zakładać nowego :] pozdrawiam
A jak tako jest na 2 goleniach to już hujnia ? http://img111.imageshack.us/img111/6792/golen26ba.jpg
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
heh wujo jakbyś katował, amor w zawodach dh to byś wiedział jak coś takiego zrobić :) tn x-vert fajny tylko mało wytrzymały, pęka na bosterze przez to że jest właśnie zrobiony z carbonu, ciężko znosi uderzenia bo carbon jest wytrzymały tylko do pewnej granicy potem staje sie kruchym zanm kilka przypadków pęknięcia tego amorka
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: