Super tanio!
Super tanio!
ałatwie rowery w niespotykanych w Polsce cenach. Rowery prosto z USA nowiusieńkie, wspaniałe i idealne. Sam jeżdże na konie. Rowery z bardzo dużym upustem. W razie potrzeby pisać. Też na mail milkamilka@op.pl Może też uda sie skombinować inne rowery. Na samej stinki można zaoszczędzić prawie 2000zł aa nie mówiąc ile na np. stinki de lux! Naprawde warto. Wkącu tyle forsy na coś sie przyda co nie ? A zaoszczędzona kasa to naprawde pokaźna sumka ^^ Przy zakupie jakiegoś modelu z droższych mozna zaoszczędzić na komp hehe. Naprawde wart! Pozdro
Kona Shred 2005 rulez ;]
Taa rowerki są od takiego Pana. Ale wielu jest sprzedawców rowerów z za granicy. Ja niestety nie mam szans z Stanów sprowadzać a Z kanady to mi sie nie opyla bo konkurencja jest. Ale może jak troche poreklamuje te rowery to coś da i ja na tym też zyskam. Dzisiaj dostałem Kone Shred. Jest naprawde bardzo fajna. Jeśli che ktoś to Stinki delux jest za 6800zł ^^
Kona Shred 2005 rulez ;]
-
- Kontakt: