sa tanie i podobno takie same jak 661 race no i maja do tego 1 pasek wiecej problem w tym ze nie mozna ich kupic u mnie wiec pozostaje mi internet:/ jest sens kupowac ochraniacze w ciemno gdy sie ich nawet nie przymeirzalo? mam 186 cm i nie wiem czy brac najwiekszy rozmiar xl czy L ? chyba przy moim wzroscie to XL ale mam dosc szczuple nogi niech ktos sie wypowie co ma te ochraniacze no i niech powie czy sie nie zsuwaja?
Heh!No akurat sie sklada ze ja je mam(juz:D)Są fajne, dobrze sie trzymaja na nodze.Tylko jak dla mnie sa troche za krótkie(mam 182cm w gore a bb to XL)ale jest looooz.
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
kurcze wlasnie dolaczam sie do posiadaczy opiszcie mniej wiecej jak to wyglada :) bo mam 181CM i chude racie :] wiec nie wiem ktory wziasc :) ... po ostatniej glebie moje kolano ma dosyc i nie chcialbym zeby mi znowu zjechaly :/ prosilbym kogos kto ma nawet o zmierzenie łydki w najszerszym punkcie i podanie wzrostu to ulatwiloby wszystkim sprawe ...
Wiec ochraniacze sa jak dla mnie bardzo dobre troche sie ssowaja ale tylko troszeczke ja mam jakies 187 cm i posiadma XL !! mogly by byc troszczczke dluzsze ale i tak sa dobre :] jeszcze w nich gleby nie mialem wiec nie napisze czy dobrze chronia :] !!