gdzie porzadnie zespawac nowy wahacz
gdzie porzadnie zespawac nowy wahacz
chcialbym pospawac nowy wahacz do swojej ramy na wlasnej geometrii. wolalbym nie kierowac tego do mielca z uwagi na wczesniejsze przejscia z ta firma.
czy takie "zlecenia" przyjmuje M.Ruta albo Duncon, czy moze sa tez inne techniki doswiadczone w spawaniu ram ktore robia projekty na zamowienie?
czy takie "zlecenia" przyjmuje M.Ruta albo Duncon, czy moze sa tez inne techniki doswiadczone w spawaniu ram ktore robia projekty na zamowienie?
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Masta na ogol trudniej jest zespawac cos co bylo kute albo odlewane, na ogol sa to stopy ktorych nie da sie juz pospawac (nie wiem co tam dokladnie spawal). Jesli to im sie udalo to albo sa zdolni, albo grimeca w przeciwienstwie do innych firm uzywa prostego alu badz stali.
Avalanche - chce zrobic identyczny wahacz przy ktorym odleglosc osi korby do osi tylnego kola bedzie w granicach 370-390mm czyli po prostu skrocic go o minimum 45mm. Przerobka starego wahacza nie wchodzi w gre gdyz moge rame kiedys chciec sprzedac, a z taka geometria malo kto ją kupi. A co do zdjec to troche potrwa, bo najpierw musze sprzedac aganga zeby miec kase na ten wybryk.
Avalanche - chce zrobic identyczny wahacz przy ktorym odleglosc osi korby do osi tylnego kola bedzie w granicach 370-390mm czyli po prostu skrocic go o minimum 45mm. Przerobka starego wahacza nie wchodzi w gre gdyz moge rame kiedys chciec sprzedac, a z taka geometria malo kto ją kupi. A co do zdjec to troche potrwa, bo najpierw musze sprzedac aganga zeby miec kase na ten wybryk.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
grimeca jest odlewana z alu przecierz ...
urwało mi sie drugie mocowanie do ramy czyli to dłuzsze , pospawałem i sie trzyma ..
sprzedałem ją jako uszkodzoną a nastęony uzytkownik do dzis na niej jezdzi
i nienarzeka wręcz sie cieszy ze za 150zł dostał parodniową grimece tyle ze pospawaną i zapowietrzoną
w mielcu niespawaj bo ci zjebią materiał ... albo pęknie
urwało mi sie drugie mocowanie do ramy czyli to dłuzsze , pospawałem i sie trzyma ..
sprzedałem ją jako uszkodzoną a nastęony uzytkownik do dzis na niej jezdzi
i nienarzeka wręcz sie cieszy ze za 150zł dostał parodniową grimece tyle ze pospawaną i zapowietrzoną
w mielcu niespawaj bo ci zjebią materiał ... albo pęknie
F*CK MTB ..