POMOCY --> GRIMECA SYS12

rav4868
Kontakt:

POMOCY --> GRIMECA SYS12

Post autor: rav4868 »

Mam spory problem z którym nie mogę sobie poradzić od paru miesięcy. O tuż złamałem korpus klamki (nie to srebne[ dźwignię ] tylko ten czarny korpus [to co łączy kierownice ten zbiorniczek wyrównawczy i tą dźwignię ]) . Więc moje pytanie wygląda następująco. Gdzie i za ile mogę kupić taką klamkę lub gdzie i za ile mogę kupić 2 klamki które będą kompatybilne z zaciskiem od systemu 12. proszę o linki lub o kontakt. Również pomocne mogą się okazać wszelkie rady (ale poxilina , żywica i inne laminaty się niestety nie sprawdzają).
POZDRO
><)))'>
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Gadałeś z rowerowy.com ?
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

heh.... ja mam to samo :P

gadalem z rowerowym i oni dorabiiaja takie rzeczy za 10zl sztuka :P
rav4868
Kontakt:

Kruk pisze:Gadałeś z rowerowy.com ?
Tak - i nic nie dało - (powiedzieli ,że powinienem kupić nowy zestaw co jest według mnie troszkę nie poważne)
><)))'>
pan zięba
Kontakt:

Post autor: pan zięba »

Jako uzdrowiciel, Ed postanawia zdobyć doświadczenie kliniczne i wraz z Leonardem ogląda pewną pacjentkę, która okazuje duże zainteresowanie jego osobą. Ed dostrzega w krzakach zieloną twarz, która mu się przygląda. Leonard wyjaśnia mu, że Zielony Człowiek to zły duch, którego musi zwalczyć każdy uzdrowiciel i Ed powinien nauczyć się go ignorować. Shelly i Holling zaczynają uczęszczać do szkoły rodzenia. Podczas technicznej demonstracji Holling dostaje nerwowego chichotu i zajęcia zostają przerwane. Reakcja taka powtarza się również na następnym spotkaniu i w rezultacie Shelly wyrzuca go z zajęć. W jego ślady udaje się również inny przyszły ojciec. Hollinga dręczą wyrzuty sumienia. Przyznaje się młodemu mężczyźnie, że jego zachowanie wynikało ze strachu przed tym, że nie poradzi sobie w kulminacyjnym momencie porodu. W rezultacie obaj przyszli ojcowie postanawiają wrócić na zajęcia w szkole rodzenia. Maggie ma dosyć zdewastowanych maszyn w publicznej pralni i kupuje sobie własną pralkę wraz z suszarką. Niestety, ma to jedną wadę - traci w ten sposób możliwość plotkowania z ludźmi w publicznej pralni. Przy pierwszej drobnej usterce swojej własnej pralki, Maggie odsyła ją do producenta i przyłącza się do cotygodniowego spotkania.
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

pan zięba :) <spoko> ale nie chodzi o szkole rodzenie tylko klamke :/ ale za spontanicznosć piatka z plusem :) pozdro
śmierc pozerom i komercji
lizzard king
Kontakt:

wie ktos jak wyciagnac to gowno? trza krecic, az srobka z tego wyjdzie?
K@M!L
Kontakt:

Post autor: K@M!L »

rav4868 to ty czasem sie nie wjeba*eś w barierke na festiwalu :> bo ktos lookał jak jego kmpel amora ugina jadąc w dółi nie zauwazyl barierki na srodku ulicy i sie a nia wje*** i cos mu sie wlasnie z klamka stalo...
SORKI ZA INNY TEMAT
PoZdRoOo
LoL

http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd

http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
lizzard king
Kontakt:

jak wyciagnac to gowno z klamki?
rav4868
Kontakt:

Więc ktoś wie?? . A co do festiwalu - to nie byłem ja (moja padła na drzewie)
><)))'>
ODPOWIEDZ