S.u.p.e.r.

Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

ale temn pierwszyt hartkurofiec niezly

zreszta jestes zazdrosny bo jakbys nie byl to bys topica nie zalozyl hah :P mam cie :P
teh_pwnerer
Wiedzmin
Kontakt:

ta i oprocz tego ten pierwszy ma jeszcze kone stuff z shiverem sc i big hita z shivere dc, chyba ze sprzedal giant ale wtedy to byl by pojebem bo nigdy bym nie zmienil dorado na shivera i dh team na big hita

a ten drugi mial banshee morphine i zmienil na staba primo i znowu sprzedaje bo mu teskno za hartailem

to juz uwazam za lamerstwo
teh_pwnerer
DoMiNiK
Kontakt:

Post autor: DoMiNiK »

kufa i po jasną cholere tym kolesią takie rowerki ?!?! nie pojmuje tego ...
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

a najlepsze jest to że nigdy nic na nich nie zrobią bo mogą im się porysować .....:/
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Dziadziunio wnuczkowi kupił, wnuczkowi sie znudzilo to kupi nastepny.

btw: znam goscia ktory zmienia telefony co pol miesiaca bo mu sie nudza i dziadzius biegnie do sklepu i kupuje telefon za 2 tysiaki AHAHAHAHAHA!!
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

ja tez im nie zazdroszcze- takie mordy - juz wole roweru nie miec
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Wiedzmin
Kontakt:

jakby mi taki dziadunio kupowal komury co miesiac to nic tylko cyk myk na stadion i za polowe ceny sprzedawac
teh_pwnerer
KARL
Kontakt:

Post autor: KARL »

heh mogl bym chciec takiego dziadzia ktory by mi kupywal bika co rok chociaz by mi mogl dac 50000zl i bym se dwa zlozyl plus ubranko i wszelkie duperele
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

nadziany typek nie ma co :)
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

może czegośnie douważyłem, ale czy tam gdzieś jest napisane jak kolesie będą jeździć?
każdy może mieć taki rower jaki chce i gówno powinno resztę obchodzić jak na nim ten ktoś jeździ.
Prawdopodobnie w lipcu też będę miał już rower i z radochy bym walnął fotę na pinka, ale chyba tego nie zrobię, bo od razu ktoś będzie miał wąty, że mam lepszego bika, a na zdjęciu se tylko na nim siedzę :/

z bogiem...
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

pierdolona polska mentalnosc...
nie wiem czy zauwazyliscie ale goscie ktorzy maja po 15 lat z powodzeniem startuja w np. ultimate freeride challenge a z kad wiecie ze ten gosc sie do tych zawodow nie szykuje??
moze koles wymiata lepiej nie 90% tego forum a to ze ma mniej niz 15 lat to juz nie jego wina...
ludzie nie rozumiem was
Szczesc boze
c4
Kontakt:

Post autor: c4 »

Jakby ich poubierac w jakies ciuchy fox'a, ochraniacze, integrale i zrobic fotki gdzies w terenie to pewnie mowilibyscie co innego :>
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

ej no ludzie nawet jakby kolesie wymiatali to czemu?? BO MAJA TANIO!!! u nich jest to przeciez 5 x tańsze i majazarobki 8x większe!! gdyby było tak w polsce też by było pewnie dużo mega ultra hardkorowców:/
recol
Kontakt:

Post autor: recol »

a wogule to zauważyłem że na dh złomie panuje taka zasada ktos daje team 1 osoba chwali lub jest sprzeciw (o kim czym jest topic) później wszyzcy za nim tak samo aż wreszcze odezwie sie jeden "SUPERMAN" bez obraczy Jaca:) i teraz za nim wszycy idą i znowu pojawia sie "SUPERMAN" i mówie tak jak ten pierwszy i wszyscy za nim:Dlol:DDD
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

recol dobrze mówisz, tylko to jest tak, że wszyscy popierają zjebkę, a potem pojawi się ten "superman" :D ze swoim zdaniem, a reszta go popierająca jednak nie zawsze jest w 100% szczera.

mam propozycję: Dość tematów o pozerstwie, kolesiach co mają dużo kasy itp.
Każdy ma bika dostosowanego do swojego budżetu lub chytrości, jeździ jak chce, a jak jest ..zerem to i tak nikt poważny z nim nie będzie jeździł i kijek mu w oczko.
morbit
Kontakt:

Post autor: morbit »

eee..tam

Jak kogoś stać to niech robi co chce, to wyszystko...
Mogą sprzedawać, zamieniać, przerabiać, i nigdy nie usiąść na ten rower, i NIC wam do tego... to ICH rower... ICH (rodziców?) kasa...
Jak kogoś to boli to nie trzeba na to patrzeć.
morbit
Kontakt:

Post autor: morbit »

No jak zwykle za długo piszę i myślę, ja tu odpisuje a tu koniec topicu :)
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

najlepszy tekst : ale wlace nie zazdroszcze... hehe ja moge powiedziec ze nie zazdroszcze im jak musza po plaskim jezdzic:P sam chcialbym miec taki rower jako rower do zjazdu... DH team - jezdzilem na compie czasem mykam - nic szczegolnego!! no ta kona to chetnie... ale mam swojego sztywniaka i z nim ide na ukochane dirty a nie na dh maszynie

ZAZDROSC STRASZNA RZECZ ...

nie liczy sie sprzet tylko umiejetnosci... pamietajcie o tym!! i nie oceniajcie ich bo maja lepszy sprzet niz wy...

dominik : po co im takie rowerki - maja kase i spelniaja marzenia, i moze je wykorzystuja!!

adi: napewno ich znasz i wiesz jak jezdza

Jaca ma racje...

zazdroscicie im bo macie dragi i inee rowery... ale jak ktos zapyta sie o ramke to drag najlepszy...

ZAZDROSC!!
www.hcfr.pl !!
ODPOWIEDZ