siema w przyszłym roku bede miałzamiar startowac w zawodach Downihill i co mam przerobic w swoim bajku zebyy był dobry do tej dyscypliny zeby mi sie bezpicznie jechało i zeby był przystosowany do tej jazdy fotka mojego rowerq --> piisac na gau :3940392 pozdro ?
amora wymien po 1 :) a jak bys sprzedawal na nowy sezon rame to ja jestem bardzo chetny bo strasznie mi sie ta rama podoba :) wiec jak by co to pisz :D bo ja ja chetnie kupie :)
a ja bym w tym momencie (jak najpredzej) zmienil pedzie na zatrzaski i juz sie uczyl w nich jezdzic tak ze na przyszly sezon juz bys umial wbrew pozorom to bardzo wazny element. a po drugie to napinacz skoro masz korbe truvativa to taki tez sam napinacz proponuje. sam tak mam i jeszcze ani raz mi lancuch nie spadl. pozdro. reszta moze byc na poczatek. bo pozniej zobaczysz ze i oponki mieciutkie by sie przydaly ale to juz pozniej;];];];] pozdro600
spoko napinacz to dokładnie jaki ?? / kona02 a o co ci chidziło o pedałki SPD ?? a po co jak sie wy**bie to jest przekichane a dwópółke to jaka ?muwicie zeby dobze mi sie jechało zebym nei miał Czopera =] ?
aha i jeszcze bo nei wiem czy mi sie zmiesci jakis napinacz bo tylne zawiszenie jest taki dziwne jak chcecie je widziec to na gadu prosze to wam wysle fotke =/ kurde
ISCQ?? nei wiem co to jest =p loz a np JUnior T 2004 => albo super T ?? dwópółka a własnie ibede miałdo sprzedania mojego amora jak ktos chetny jest za 800 zł
przede wszystkim to zainwestuj w zbroje, ochraniacze i kask, bo bez tego to nawet nie wystartujesz.....a poza tym, warto jednak troche o swoje zdrowko dbac, co nie ? :-)
spoko kask mam juz i ochraniacze na nogi a obeszło by sie bez tych pedałków SPD a jak juz koniecznie to jakie te pedałka i jakie buty =] mam zrmiar buta 46 =p a oponka tył ile => jakas bardfzo dobra bardzo