Witam mam okazje kupic nowe piasty authora na maszynach za 250 kpl albo winzipy za 240 kpl
Kolega mowił mi ze bardziej sie połaca te authory brać a wy jak uważacie bo z nimi jeszcze nie miałem doczynienia
P.S. i tak troche poza tematem jakie klocki wziasc do 475 i sys8 (myslałem nad EBC green)
Piasty >>> Author vs. Winzip <<<
-
- Kontakt:
i dlatego jesli chodzi o tylnie piasty ( glownie ) to najlepiej brac pospolite shimano, wiem bo sam sie przejechalem... wypierdolisz full hajsu na piaste np. winzipa/authora, mechanizm lozysk maszynowych dziala idealnie, ale upierdolisz zapadki/bebenek i piasta do wyrzucenia, bo do takich "egzotycznych" piast nie ma czesci zamiennych dostepnych "ot tak' .a jesli sa to kosmicznie kosztuja, a do shitmano bebenek za 10zl kupisz i jezdzisz dalej ;].
ten koleś pode mną to ***** :D:D
aha w ramach przestrogi, jak traficie nie kupujcie tylnich piast Asses'a na maszynach..... nie nie mialem trefnego egzemplarza, kolega troszke trialowal i od pedalkick-ow po 3 miesiacach mu sie rozsypala ( zapadki + bebenek )
a JA rozjebalem ja w identyczny sposob w 5 miesiecy od jazdy zwyklej w streecie....jedyne co ja moglo obciazac to wheelie lub jak sie zablokowalem na fakie ;]...kreci sie slicznie.ale czesci do tego nie ma ;].
a JA rozjebalem ja w identyczny sposob w 5 miesiecy od jazdy zwyklej w streecie....jedyne co ja moglo obciazac to wheelie lub jak sie zablokowalem na fakie ;]...kreci sie slicznie.ale czesci do tego nie ma ;].
ten koleś pode mną to ***** :D:D