ZARAZ BĘDZIE ........o shit!!! :(((
ZARAZ BĘDZIE ........o shit!!! :(((
Ludzie niedługo do zajebanej budy trzeba iść, jeszcze pare dni!!!
_k_u_r_w_a_ nie moge wytrzymać, jak o tym myśle to odrazu mnie na wymioty zbiera!!! !!! !!!
A jak wy się czujecie z myślą, że niedługo do zajebanej szkoły trzeba iść ???
Jestem bardzo zdenerwowany! Dziś już jest 28 sierpnia!!!
Ide zwracać :D
_k_u_r_w_a_ nie moge wytrzymać, jak o tym myśle to odrazu mnie na wymioty zbiera!!! !!! !!!
A jak wy się czujecie z myślą, że niedługo do zajebanej szkoły trzeba iść ???
Jestem bardzo zdenerwowany! Dziś już jest 28 sierpnia!!!
Ide zwracać :D
-
- Kontakt:
ja jestesm taki szczęśliwy że aż chce mi się na rower wskoczyć i pośmigac, tylko ze o tej porze na trasce nic nie zobacze
jak tylko pomysle o wagarach spedzonych na rowerze....... :) dobrze ze jeszcze jeden rok obijania sie do matury zostal....
a tak serio to zwał na maxa, ale da rade, jak co roku zresztą :P
pozdro
jak tylko pomysle o wagarach spedzonych na rowerze....... :) dobrze ze jeszcze jeden rok obijania sie do matury zostal....
a tak serio to zwał na maxa, ale da rade, jak co roku zresztą :P
pozdro
-=dual forever=-
-
- Kontakt:
Ehhh,problem jak co roku,ale juz niedlugo znowu wakacje,bedzie sporo dni wolnych,swiat itp.jakos sie przezyje,w moim wypadku nowa szkola(liceum) nowi ludzie,fajne laski,znowu angielski w soboty od 10 do 13,ale mnie przy zyciu utrzymuje mysl,ze prawdopodobnie skladam drugi rowerek takze jest na co czekac i o czym myslec.Z reguly we wrzesniu sa juz wszyscy biekrzy i sie zaczyna jezdzic dopiero.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
Ja mam bude za miecha, ale dla mnie to niespecjalna roznica. Nie bardzo wogole w niej bywam...
A teraz atakuje poprawki i bedzie hardcore ;/ Matma i prawo. A studiuje sobie ekonomie...
Generalnie nienawidze szkoly bardziej niz czegokolwiek innego... Za co? Za marnowanie mojego czasu, kiedy naprawde moglbym sie nauczyc wielu ciekawych rzeczy, to tam truja mi sama teoria , w wiekszosci nie bardzo do czegokolwiek przydatna. O liceum juz nie wspomne.
Z drugiej strony jak widze niektorych ludzi , to smiem twierdzic ze nawet podstawowa szkola jest im bardzo potrzebna, bo wymusza jakakolwiek obowiazkowosc, systematycznosc ( buahaha ) i naucza pewnych wartosci ( o ile owe postacie chca je przyswoic ;O )
Tak jest jednak tylko w przypadkach ludzi ktorych rodzice maja ich w dupie i zamiast ich wychowywac , to dzieciaki chowaja sie same i potem rosnie taki plebs... ( duzy procent polskiego spoleczenstwa... )
Sama forma nauczania w polskich szkolach jest tak zacofana, ze calkowicie niesprawdza sie przy dzisiejszych warunkach i tempie w jakim biegnie zycie.
Minimum teorii, maksimum praktyki i wiecej wiedzy przydatnej w zyciu, mniej belkotu ktory sie zakuwa i zapomina, bo to niczego nie uczy i calkowicie ogranicza kreatywnosc mlodych i zdolnych, ktorzy potrafia cos wiecej niz tylko zakuc po kresce...
Tak czy siak przymusowa nauka w kazdej postaci suxx.
A teraz atakuje poprawki i bedzie hardcore ;/ Matma i prawo. A studiuje sobie ekonomie...
Generalnie nienawidze szkoly bardziej niz czegokolwiek innego... Za co? Za marnowanie mojego czasu, kiedy naprawde moglbym sie nauczyc wielu ciekawych rzeczy, to tam truja mi sama teoria , w wiekszosci nie bardzo do czegokolwiek przydatna. O liceum juz nie wspomne.
Z drugiej strony jak widze niektorych ludzi , to smiem twierdzic ze nawet podstawowa szkola jest im bardzo potrzebna, bo wymusza jakakolwiek obowiazkowosc, systematycznosc ( buahaha ) i naucza pewnych wartosci ( o ile owe postacie chca je przyswoic ;O )
Tak jest jednak tylko w przypadkach ludzi ktorych rodzice maja ich w dupie i zamiast ich wychowywac , to dzieciaki chowaja sie same i potem rosnie taki plebs... ( duzy procent polskiego spoleczenstwa... )
Sama forma nauczania w polskich szkolach jest tak zacofana, ze calkowicie niesprawdza sie przy dzisiejszych warunkach i tempie w jakim biegnie zycie.
Minimum teorii, maksimum praktyki i wiecej wiedzy przydatnej w zyciu, mniej belkotu ktory sie zakuwa i zapomina, bo to niczego nie uczy i calkowicie ogranicza kreatywnosc mlodych i zdolnych, ktorzy potrafia cos wiecej niz tylko zakuc po kresce...
Tak czy siak przymusowa nauka w kazdej postaci suxx.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
no no... u mni też LO i przyjdzie takie jedna fajna dupa z forum, a mianowicie R_O_S_A :D:D:D buhehehehetomeq pisze:pocieszam sie ze bedzie duzo fajnych nowych dup :P :D:D
a tak wogole :/ trzeba myślec pozytywie, jest czas na naukę, ale i jets na bike'a i całą reszte :D w szkole nauka, potem bike :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=586281
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: