supra mt vs mammoth [street]
supra mt vs mammoth [street]
witam jak w temacie chodzi mi o obrecz pod 24" do tyłu po vałke.
obrecz ma byc do street cena to 130zł max!!
pozdrawiam ToM
street
obrecz ma byc do street cena to 130zł max!!
pozdrawiam ToM
street
-
- Kontakt:
http://rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=212 a co jeszce o tym myslicie? którą z tych 3 wziąść?? bo jak bym wzioł mx8lub mammota to pod 48 szprych a mt to pod 36. sam nie wiem Help!! pzdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jezdzilem na tym i na tym no i obie obrecze sa poprostu super, supra ma wyzsze scianki boczne a mamuth ma zajebisty profil
obie obrecze sa super, teraz jezdze na suprze z tylu ale 26 no i chwale sobie ale wydaje mi sie z ktorej bys nie kupil obreczy to bedziesz zadowolony byleby tylko dobrze kolo bylo zaplecione
obie obrecze sa super, teraz jezdze na suprze z tylu ale 26 no i chwale sobie ale wydaje mi sie z ktorej bys nie kupil obreczy to bedziesz zadowolony byleby tylko dobrze kolo bylo zaplecione
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt:
no wsummie zalezy mi troche na wadze ale to wkoncu street i tu ma byc wszystko wytrzymałe!! a no i jedziłem chwile na małym kółku24" i z duzym 26" i stwierdzam ze róznica jakaś jest ale jendak wole 2x26" i zwozku z tym pojawiła sie jeszce jedna obręcz alex DX 32 co wy na to czy jusz lepsza supra bo waga ta sama piszczie pozdrawiam