dziwna praca nowego suntoura duro
-
- Kontakt:
dziwna praca nowego suntoura duro
witam
jakis miesiac temu kupiłem ze stronki internetowej www.mkbike.com.pl suntour'a duro 130mm skoku, od samego poczatku jakiś jest bardzo twardy.
nie wiecie co to za przyczyna, czy jakis felerny egzemlarz czy co ?
jak np pojeżdze z godzinke po polu to gdy skocze z wiekszego kraweżnika lub 2 schodow to on sie wciska jakies 2-3.5 cm
to za mało- wogule JEST STRASZNIE TWARDY :/
miałem mozliwosc porownania go do innego suntoura np Xc.... to ten Xv.. jest bardzo miekki
jakis miesiac temu kupiłem ze stronki internetowej www.mkbike.com.pl suntour'a duro 130mm skoku, od samego poczatku jakiś jest bardzo twardy.
nie wiecie co to za przyczyna, czy jakis felerny egzemlarz czy co ?
jak np pojeżdze z godzinke po polu to gdy skocze z wiekszego kraweżnika lub 2 schodow to on sie wciska jakies 2-3.5 cm
to za mało- wogule JEST STRASZNIE TWARDY :/
miałem mozliwosc porownania go do innego suntoura np Xc.... to ten Xv.. jest bardzo miekki
pozdrowka for all ;))
w prawej goleni jest kartridz...w nim takie cos(pałeczka) i na tym nacieta uszczelka, zdejmij ją.2.W prawej goleni przytnij elastomer o 2cm.3.przesmaruj ladnie slizgi. Duro bedzie chodzi bardzo fajnie:)i nie bedzie sie dobijac.
i wlej bardzo gesty olej jak cos... 20w /wchodzi 50 ml.
i wlej bardzo gesty olej jak cos... 20w /wchodzi 50 ml.
[url=http://www.pinkbike.com/photo/922498/]Pinkbike[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: