mans poprzyj swoja wypowiedz jakimis argumentami. Chodzi mi o piasty.
AirKoniaK wedlug mnie sie oplaca. Moj kolega ma piaste z tyl deore, jest drugim wlascicielem i jak na razie zadnych problemow. O przod bym sie nei martwil bo tam nie ma sie co zepsuc.
Opłacać się opłaca ale...Deorki są do dupy??? No są i to właśnie 475 więc zaraz Ci się Bombell pewnie popsują :P A tak serio to z tego co wiem to nie są najlepsze piasty, sam takową rozwaliłem, zresztą nie tylko ja. Ja bym polecał jeśli już coś na maszynach, Ns, WinZip czy jakie tam jeszcze sa...
win zipy są fajne , mam je juz chwile i jestem zadowolony :) polecam :) chciałem miec single tracki tez, ale nie mieli wkurat w sklepach tych obreczy i mam dm-24 :)
ehm, kolega rozwalił w streecie deorki, zmienił w serwisie łożyska i ponownie je w 2 miechy przemielił, jeśli to są dobre piasty to ja jestem gąska balbinka. to ja na zwykłych konusach z malezji przejeździłem te deorki ze 3 razy.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
wiecie ja dodam jeszcze swoje 3 grosze apropos tych deorek:jak nie masz techniki to rozwalisz wszystko,a ja sam jezdze/skacze na m475 od lat dwoch i pol i poki co problemow nei mam."kolega przemielil"-moj kolega przemielil 4 mastify,hawka sinusa zdaje sie i scota enduro czy jakos tak.A piasty m475 przetrzymaly mu hawka i 3 mastify.A i 2 burnery rc zdaje sie...
A moj kolega przemialil 4h pola kombajnem marki bizon. Ludzie skonczcie, jeden rozwali cos w trzy tygodnia bo ma pecha a drgi jezdzi na czyms piec lat i jest oki. Tak to z rowerami jest, rozwlailem 2 obrecze dm 24 a mam jedna obrecz taka za 35 zl i od 4 lat a i rauz jej nie scentrowalem. Wiec jak ktos ma szczescie to mu wszystko dlugo pociagnie. Sam ma deorke na tyle tylko ze w xc i daje rade ;]
miałem to padło po hmm... 6miechach te piasty to porazka kompleta (chodzi mi o 475) duzo negatywnych opini sie naczytałem na tym forum o tych piastach.. blee lepiej dopłacic i miec chociaz winzipa na maszynowych :)
ja osobiscie bym nie polecal samych w sobie single trackow, gna sie i nie trudno o centre (odrazu odpowiadam na pytanie "pokaz takie co sie ciezko gna i ciezko o centre?" : double track), sam zalatwilem komplet i teraz na doublach jezdze :) a z drugiej strony deorka (525) jest ok, po roku mi zlapala luzy no to cyk cyk i po luzach :) trzyma sie juz poltora roku