Siemka. Ma ktoś ten telefon?? Mam zamiar go kupić ale zastanawiam sie tez nad SE k700i. Jak wypada sagem w tym porównaniu?? Ma ktoś jakieś zdjecia robione sagemem (1,3mpix!)?? Jeśli tak to prosze o przesłanie na dawcio06@wp.pl albo na jakiegoś pinkbika albo imageshack! tHx 4 aLl
sagem to tak samo jak rst albo zoom mój stary ma sagema jakiegoś nowego i lekko przycisnoł obudowe i szybka mu pękła wogule nie bierz tego telefonu bo to największe gówno a pozatym to ładne porównanie dałes sagem vs se wiadomo ze bierz SE k700i
jaco pytam o ten model. ja mam dobre doświadczenie z sagemami! i pozatym nie ******* o czymś na czym sie nie znasz. sagemy uchodza za jedne z lepszych telefonów! pozatym ten sagem ma aparat 1,3Mpix!!!
"sagemy uchodza za jedne z lepszych telefonów!" pffff od kiedy ?? w jakim kraju <lol2> miałem pare sagemow i z żadnego zadowolony choć trochę nie byłem. sagemy uchodza za jedne z lepszych telefonów buahahahahha
Bierz soniaka chociaż i tak bym nie wzioł ani tego ani tego.
lol dobre:D sagemy do jest najwiekse gowno jakie moze byc, co z tego ze ma aparat 1,3 mpix?? i tak to jest shit jakich malo najgorszy telefon jaki moze byc. a tak wogule to zdjecia z teleofnu sa kijowe lepiej se kup aparat za 100zł i beda lepsze
poczytałem sobie opinie na forum UŻYTKOWNIKÓW tego sagema i juz go mam w domu... Jest zajebisty! zdjecia miodzio! Co do wykonania to te dwa telefony są na bardzo podobnym poziomie! i naprawde wykonanie sagema jest super!
Sagem...Shit...bawilem sie nim i zdjecia wychodza gorsze niz na wielu komorkach z aparatem VGA
wykonanie...super? hahahah...
wyswietlacz...*******...niby 256tys kolorow ale jest slabszy niz niektore Nokie 4096tys kolorow
Telefon nie jest do robienia zdjęć :P Mam T610 już długo... i polecam ta firme. Stary ma T630 i jeszcze nic sie nie działo z tymi telefonikami. A sagemy jakieś takie kapowate. Z biednego plastiku obudowa.
myslałem ze jakies opinie UŻYTKOWNIKÓW TEGO TELEFONU uzyskam... ale jak widze wiekszość mówi o czymś o czym bladego pojęcia nie ma. eh... widział ktoś jeden raz i juz mówi ze chu.jnia...