Zamierzam kupic ta ramke. Wiem ze było kilka postów o podobnej tematyce ale nie do konca o to mi chodzilo lub nie padla odpowiedz na pytanie :/ Mam kilka pytan jak ona sie sprawuje w rzeczywistosci ? Nastepnie jaka wielkosc ramy brac (175 cm wzrostu) jezeli chcialbym sobie troche na niej poskakac w streecie. Z góry dzieki.
aha i nie polecajcie mi lepszych-drozszych ram bo na nie najzwyczajniej mnie nie stac...
ma ja moj kolega ale malo on jezdzi to nie bardzo moge ocenic najwieksza wada jest malo miejsca na opone ( 2.1 ) ale mysle ze mozesz ja kupic w koncu jest bardzo tania
sprzedam nintendo DS korki nike obrecz sun rims gg 5541451
Ja mam na sprzedaz ballistica team dual ta lepsza wersja z lepszego aluminium i wieksze wzocnienia.Ramaka byla uzywana 3 miech od nowosci.Jedyne slady uzytkowania to obtarcia.I dodaje jakies tam gratisy. Jak cchesz to mojej gg 2167399
Kupuje za 280 zł z gwarancja w sklepie, wiec co wy na to ? Od razu mowie nie bede jej narazie ostro katował, to bedzie moja pierwsza ramka do skakania.
Tak jak wam mowiłem na poczatku nie stac mnie na draga a ten ballistic mi nawet odpowiada zwlaszcza jego cena :P Tylko problem czy 14' nie bedzie za mała ??
daj spokuj z tym balistickiem...balistick duall team byl dobry ale nie ten...a do streetu to odradzam ramy alu...wiem co mowie...pzresiadlem sie z ramy alu an cr-mo i nie ma porownania...wez lepiej destroyera...a ten balistick to na pinku widzilem z eziomek ze swidnicy up[ierdolil mu rurke tylnego trojkata...