Jak zdobyć hajc na rower

Itemsokol
Kontakt:

Jak zdobyć hajc na rower

Post autor: Itemsokol »

Lubie jeździć, na rowerze ale części do niego troche kosztują a problem byłby mniejszy jeśli nic by sie nie psuło ale tak nie jest :(. Pomóżcie jesli znacie jakies patenty jak zarobic troche siana. Z góry dzienks
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=395641
koLekCjoNer
Kontakt:

Post autor: koLekCjoNer »

ja np w kazdej wolnej chwili najmuje sie u ojca w firmie i powoli ciulam na ten wymarozny rower roznos ulotki mys szyb kos trawe sasiadom stawaj na promocjach musisz byc kreatywny mysl to nie boli napewno cos znajdziesz
To nie jest żadna polityczna prowokacja to zwykły żyg
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Pierdolenie kurw,a Wkurwiaja mnie tacy goscie jak ty. Jakie macie patentyu. **** cie opbchodzi jakie ludzie maja patenty? Opracuj swoje i juz. Ludzie w tym zjebanym kraju tylko czekaja az sie im cos da. I co? I GOWNO. NIe dostaja nic. Pozniej wielkie oburzenie "bo nam sie nalezy" Za co pytam, za co sie nalezy? Idz kurwa do pracy jak chcesz pieniadze zarobic, to chyba logiczne. Pracy jest w **** tak naprawde tylko trzeba poszukac. Nie pojdziesz do pracy za 400 zeta/miesiac? Malo ci? No to masz problem. Jezeli wolisz siedziec za 0/mc i nic nie roic i narzekac ze nie amsz to powodzenia...

KUR.Wa CHU.j
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

hahahaha to mu Julo pojechales:D w 100% sie zgadzam z toba:)
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
pLuTiK
Kontakt:

Post autor: pLuTiK »

heh....rozumiem Cie Julo_HC......ale po co tak odrazu jechac kolesiowi bo batach......napisz krotko i zwiezle.....
bo to prawdopodobnie i tak nie pomoze.......tak to juz jest ;]

co do kasy........ kabinuj stary.....uzyj swych szarych komurek a na pewno cos wymyslisz .....:P
Itemsokol
Kontakt:

Post autor: Itemsokol »

Pracowałbym nawet za 100/mc ale mam 15 lat i raczej cieżko. miałem pracować w polu na ziemniakach ale raczej z tego nici (kumpel przycioł w h***a). U mnie w mieście już ciężko o miejsce w ulotkach a innej perspektywy nie widze. Dlatego prosze abyście powiedzieli co wy robicie.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=395641
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

nie wiem, kombinauj ile wlezie :P rozejrzyj się koło siebie co mógłbyś sprzedać np. radio, może nawet kompa (rower ważniejszy, przynajmniej dla mnie). Roznoś ulotki, popytaj się sąsiadów czy czegoś dla nich nie zrobić np. koszenie trawy, wyprowadzanie psów itd. Nawet możesz poprosić tatę żeby ci pozwolił umyć auto i już sobie trochę zarobisz :P Propozycji jest dużo wystarczy się trochę rozejrzeć. Powodzenia w zbieraniu kasy.

PS. Każdy ma podobne problemy co TY i jakoś trzeba sobie radzić.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

"zacznij biegać z zielskiem" ;] tzn. zostań dilerem - ryzykowne ale opłacalne
Julo_HC
Kontakt:

Pojechale,m nie pojechalem - to juz ktorys z kolei post na ten sam temat. Proisze, ludzie, troche kreatywnosci. Pracy wszedzie jest w **** tylko trzeba poszukac. To naprawde nie jest jakas przejebanie trudna sprawa. Aaaa. Mialem napisac cos madregop ale znow sie wkurwilem i mi sie juz nie chce. Nara

Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Poszukaj roche bo było już wiele na temat. Albo oglądaj telewizje i pokaż ludzi którzy nie mają problemów z kasą !!! :P
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Heh julo_hc czy Ty tylko opieprzac potrafisz? Człowiku czy nie znasz innych sposobów na powiedzenie tego ze takie posty juz były i ze roboty jest duzo niz przeklinanie i wyzywanie? Wiesz teraz własnie pokazałes swoja inteligencje stary.

Ja mam 16 lat i sam wiem jak to jest. Sasiedzi tez nie spia na pieniadzach, na ulotkach nie zarobisz (bardzo oblegane) jedyne co Ci pozostaje to wykozystanie swoich umiejetnosci: Ja np jestem nienajgorszy z angielskiego i w wakacje mam zamiar udzielac lekcji dziciakom z podstawówki, wystarczy pomyslec w czym jestes dobry i wykozystac to!

Mozesz sprzedac pół domu, pomysl ile masz rzeczy które nie sa Ci potrzebne do szczescia a mozna by je sprzedać...

Jest jeszcze opcja taka ze popytaj w sklepach róznych czy nie potrzebuja pomocnika (nawet w rowerowych mozesz) ale tu najczesciej (co wiem z atopsji) powiedza Ci ze zatrudnienie Cie jest nielegalne i wogóle ale jak masz w zyiu farta i troche uporu to na 100% cos znajdziesz.

Powodzenia, pozdrawiam

Julo_hc majac 15 lat nie jest łatwo znalezc prace uwiez mi...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

,,zacznij biegać z zielskiem" ;] tzn. zostań dilerem - ryzykowne ale opłacalne"
twoja wypowiedz jest z dupy tak samo jak ta gierka czlowieku... chcesz to sam sobie zarabiaj na zielsku taki madry jestes, w pizdu z takimi poradami. ja doradzam sie rozejrzec w necie chlopaku, no i popytac ludzi w miescie tez nie zawadzi... ja mieszkam akurat w wwa, tu jak sie czlowiek postara to nie ma bata cos znalezc musi, ale to w koncu najwieksze miasto w naszym ,,kraju" .
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

Ja sprzedaje ksiazki ze szkoly - zawsze te 100zl:] Co prawda raz na rok, ale co tam:p W wakacje sie przyda. A tak w ogole, to o prace, jak masz 15 lat nielatwo (mam 16 i tez jest problem). Ja robie np tak, ze kuzynce rower wyregulowalem - 30zl, ciotce ustawilem TV - 10 itp. Nic duzego nie zarobisz, po prostu wietrz okazje i sie wpieprzaj wszedzie, albo pogadaj z rodzicami, zamiast np na kolonie niech ci dadza na rower.
Pro rider^^
emat-e
Kontakt:

,,zacznij biegać z zielskiem" ;] tzn. zostań dilerem - ryzykowne ale opłacalne"

twoja wypowiedz jest z dupy tak samo jak ta gierka czlowieku... chcesz to sam sobie zarabiaj na zielsku taki madry jestes, w pizdu z takimi poradami. ja doradzam sie rozejrzec w necie chlopaku, no i popytac ludzi w miescie tez nie zawadzi... ja mieszkam akurat w wwa, tu jak sie czlowiek postara to nie ma bata cos znalezc musi, ale to w koncu najwieksze miasto w naszym ,,kraju" .

(jeszcze raz dalem zeby przejrzysciej bylo...)
Julo_HC
Kontakt:

Chrosciel: czasem czlowiek ma prawo sie wkurwic. Zreszta co ja tu bede pisal. Postow takich bylo juz w **** i za kazdym razem jest to samo. Majac 15 lat trez mozna cos zarobic. Wystarczy sie zakrecic dobrze. Jakbys cos robil na lewo, to **** to kogo obchodzi czy masz 10 czy 20 czy 45. Wystarczy sie rozejrzec. Ja sie wkurwilem juz, poszedlem do znajomego ktory kiedys mowil ze jakby co to moglby mi prace kuriera zalatwic i w 10 minut dostalem zajebiscie dobra prace w jego serwisie. Wszystlko sie da. Troche zachodu, troche farta i bedzie. A nie pytac sie skad wziac kase...

matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

sprzedaj płuco i gałke oczną...
www.pinkbike.com/photo/1927184
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

ty z czapką + kumpel z czapką + kumpel z gitarą + odpowiednia aparycja i dobra gadka

Jeden gra, dwóch sępi. W Wawie w 5 godzin robi sie po stówce na głowe.
Moi kumple normalnie z tego żyją. Płacą za mieszkanie, opłacaja studia itp
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Bieganie z zielskiem nie przejdzie. Za duza konkurencja i dzieciaki wesza psy w bogu ducha winnych bikerach probujacych cos zarobic. Lepiej juz zajac sie albo hodowla haszu albo hery. Idzie jak zloto, tylko jak nalocik to po frytach niestety wiec trza to robic po cichu. Joł.
emat-e
Kontakt:

dobra, wez czlowieku zacznij krasc komorki najlepiej najprostsze wyjscie... dziennie mozna wyciagnac grubo ponad 1000zl... doradzam naprawde, zyc nie umierac, a i jeszcze wez pierdolnij radiolke to juz w ogole chajsu bedziesz mial na caly rok... no polecam, naprawde...
ODPOWIEDZ