Marzocchi Drop Off 2003
-
- Kontakt:
Marzocchi Drop Off 2003
Mam do Was takie pytanie. Kupiłem Drop offa i jak podniosę przednie koło lekko do góry i wbiję amor to tak strzela. Co to może być??
dokładnie wiem o co Ci chodzi...
przy wrzucaniu na laczka... przy hamowaniu przednim hamplem... przy wskakiwaniu na cos... strzela, pstryka etc.
Objawy mialem takie gdy pojawiły sie rysa na koronie (te słynne z koron 03) czy one sa powode m ? moze.. a moze po prostu golenie maja niewyczuwalny luz z korona :)
strzelanie w/w zanikło gdy wymienilem gorę od modelu Z150 2004
pozdro
przy wrzucaniu na laczka... przy hamowaniu przednim hamplem... przy wskakiwaniu na cos... strzela, pstryka etc.
Objawy mialem takie gdy pojawiły sie rysa na koronie (te słynne z koron 03) czy one sa powode m ? moze.. a moze po prostu golenie maja niewyczuwalny luz z korona :)
strzelanie w/w zanikło gdy wymienilem gorę od modelu Z150 2004
pozdro
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
olisko Nie ma Z150 2003. Dopiero w 2004 wyszły te amorki. W 2003 był Z1 FR który ma 130mm i chodzi przepieknie. Moim zdaniem najlepiej pracujacy amortyzator jedno półkowy(mam wiec wiem) Polecam. Co do stukania to moze byc to taka tulejka miedzy spreżyna a kapslem, ale nie wiem do konca jak jest zbudowany Drop Off 2003 bo ja tak miałem w Drop Off II 2004...
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556