więc czy stożek nie jest w ISTEBNEJ??? jest tam eden wyciąg i niewiem czy wogule działa a jeżeli tak to tylko w zime, a jeżeli chodzi o wisłe to najprawdopodobniej też tylko w zime ale moge sie mylic
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Bylem ostatnio na stożku [z buta] i wyciag dzialal chyba.
Fajne krzeselko :). Ale tak poza tym tam raczej nie ma jakis cudownych warunkow do zjezdzania... Na nartach tez sie tam malo ciekawie jezdzi.
Pozdrawiam
byłem 2 tygodnie temu. Wpuszczają na wyciąg ale nie bardzo się tam opłaca jechać. Nic ciekawego strasznie duże kamienie powbijane w ziemię. raz zjechałem i pojechałem na palenicę-jaszowiec
trasy jak poszukasz wszedzie znajdziesz dobre, warto pojezdzic po prawej stronie wyciagu w lesie, sa tam zajebiste dropy, na nartach i snowbordzie chlopaki skacza w zimie dropy po 8 metrow, co do nart i snowb jak lubisz freestyle to jest tam w zimie mistrzowski snowpark
hmm wiec trasy ze Stożka mi sie podobają ;d niezły HardCore jak sie na nartostradzie popuści wodze fantazji (hamulce).... A wjedziesz bez problemu z rowerem ... Mi nawet po 2 zjeździe dali worek nylonowy na siedzenie bo bylem uwalony po uszy z błota :P A wjazd 4 zł jak sie nie myle..
PoWoDzEnIa :D