kona shred vs. mongoose fireball

cazzperr
Kontakt:

kona shred vs. mongoose fireball

Post autor: cazzperr »

Poszukuje roweru do dualu dirtu troche streetu itp. Jego cena nie moze byc wyzsza niz 2500 zl. Upatrzylem sobie te 2 rowerki kona shred i mongoose fireball , powiedzcie ktory uwazacie za lepszy i dlaczego , jesli mozecie to podajcie slabe strony obu modeli :D Mozecie podac tez inne propozycje rowerow w podobnej cenie. Oczywiscie w przyszlosci mam zamiar ulepszac swoj rower dodajac lepszy amortyzator, tarczowki albo cos innego.
Czekam na madre rady i celne sugestie :p

PZdr
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

fak u man!

gdybtys zapytal o moongoosa to bym poszukal nawet jego i cos popsial.

ale widac ze masz nas w dupie (innych userow) bo jak ktos napisze to nie laska poszukac? moze cos bylo?? o KONIE SHRED?!

podac slabe strony? proponuje www.dh-zone.com/forum i popatrz - jest taki guziczek szukaj. trudne prawda?!

grrr blebleble

a apropo moongoosa to daj fotke i dokladny ooppis sprzeta skonds podaj. a jakbys zapodal geo ramy to tez mozna by bylo cos powiedziec na jego temat.

----
tylko nie mowcie ze sie czepiam! tozto topic drag vs point mniej razy sie pojawial
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
cfaniak
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

Fireball w Czechach kosztuje 1600 i jak go kupisz to zostaje ci 900 na zmiany. Możesz zmienić amora na jakiegoś DJ albo sprzedaź tego RST i kupić drop offa.
Kona ma chyba lepszą rame i obręcze a fireball amora (drop off/DJ).
Ja chyba wolałbym kone bo tego Mongoosa w Polsce nie dostaniesz. Musiałbyś jechać do Czech. I chyba kona lepsza.
<cfaniak>
cfaniak
Kontakt:

Post autor: cfaniak »

No w sumie to było w chuuj topiców o Shredzie no ale teraz jest pytanie o Mongoosa na tle Shreda. Co lepsze, co wybrać i takie tam.
http://freeridebikes.wz.cz/mongooseHT_04.htm -> link do tego Fireballa, tm pod spodem jest też Thunderball to może pomyśl też o nim bo po przeliczeniu Kc na złotówki wychodzi prawie 2500. Ale ja i tak wolałbym Shreda. Bo nawet jak ci się coś spieprzy w Shredzie to masz gwarancje w Polsce a nie w Czechach tak jak ten Mongoose.
<cfaniak>
ODPOWIEDZ