wada fabryczna??
wada fabryczna??
zaniepokoilem se powaznie. moj dj3 ma juz rok i nie pekl. czy to jakas wada fabryczna? nie oszczedzam go bynajmniej nie lezy w kacie. ratunku!
czy ktos z was spotkal sie z podobna wada ?? czy tez tak macie w swoich czy tylko moj jest taki lipny??
czy ktos z was spotkal sie z podobna wada ?? czy tez tak macie w swoich czy tylko moj jest taki lipny??
kur ale wy jednak nie jestescie kumaci..... jak sa jazddy na marzochy to ja wam uswiadamiam ze to nie zonk ale norma ze amor dziala i nielamie sie bo teksty ale gowno to mz...... to jest glupie nie ten temat szpan? szpan? szpan dj3? no luz dla niektorych ale jesl to jest dh zone to ja sie czuje z nim _ <-taki
maly. no dawac jakies opinie ze marzochy sa do niczego tera mozecie je jechac nawet za to ze sa dobre bo jak napisalem w kontekscie wypowiedzi co niektorych ze to firma do du py zeby skumali ze wcale nie i jest norma ze to dziala a nie ze sie jebie.................... baranyyyyyyyyyyyy!!
maly. no dawac jakies opinie ze marzochy sa do niczego tera mozecie je jechac nawet za to ze sa dobre bo jak napisalem w kontekscie wypowiedzi co niektorych ze to firma do du py zeby skumali ze wcale nie i jest norma ze to dziala a nie ze sie jebie.................... baranyyyyyyyyyyyy!!
ee stary powiem malo - ale cie w dupie ********
zakladasz temat po to zeby ukazac nam swoj intelekt ze jaki ty jestes oh i ah ze taki smieszny temat wymysliles o jezus i o matko boska, nie wiem co rozumiesz pod tym ze katujesz widelec, moze spadasz z kraweznika i wolasz do kumpli " łooo man ale hartkur byl nie ziomal", a moze odwalasz jakies jazdy ale mnie *** boli
zakladasz temat po to zeby ukazac nam swoj intelekt ze jaki ty jestes oh i ah ze taki smieszny temat wymysliles o jezus i o matko boska, nie wiem co rozumiesz pod tym ze katujesz widelec, moze spadasz z kraweznika i wolasz do kumpli " łooo man ale hartkur byl nie ziomal", a moze odwalasz jakies jazdy ale mnie *** boli
teh_pwnerer
-
- Kontakt:
No szacunek dla X-prota. Też dzisiaj widziałem te pęknięcia i amor nie do jazdy...Strach ciągle, że cały strzeli. Ma takie dwa pęknięcia przy miejscach na śruby. Zamiast go pojeżdzać zacznijcie się może zastanawiac jak pomóc. Czy jest jakaś firma, która odpicuje jakąś mocną koronę np. z szyny kolejowej:P
pozdro
pozdro
eeeeee.....rower...
-
- Kontakt:
[quote="MaxDamageDA"]*****!
Wtedy xprot se jaja robil, i ***
Amor wczoraj pokazal mu prawdziwa wade ;d jebnal w 2 miejscach tam gdzie wszystkim...
Ehhh ;/ Czyli jednak byl bez wady fabrycznej ;d[/quote]
o kurwa... i tak to jest jak sie zartuje ze swojego amorka... on tez ma dusze...;]
Wtedy xprot se jaja robil, i ***
Amor wczoraj pokazal mu prawdziwa wade ;d jebnal w 2 miejscach tam gdzie wszystkim...
Ehhh ;/ Czyli jednak byl bez wady fabrycznej ;d[/quote]
o kurwa... i tak to jest jak sie zartuje ze swojego amorka... on tez ma dusze...;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D