Węgierska Górka

GAAP
Kontakt:

Węgierska Górka

Post autor: GAAP »

yo
chciałem się dowiedzieć czy w węgierskiej górce są jakies hopy,dirty,NS'y,dropy itd. i czy wogule są ta jacys bikerzy??a jak coś tam macie to zapodajcie fotki
ciaćkodh
Kontakt:

Post autor: ciaćkodh »

są fajne trasy dh ale naturalne ( wiem bo mialem nie dlaeko dom ) i sa bardzo fajne ,coś w stylu szczyrku ale mniej duuuuzo mniej kamieni i troche więcej korzeni ... ale wszystko zależy od tego na kają góre sie wdrapiesz
http://www.pinkbike.com/photo/731941/
GAAP
Kontakt:

tyle to ja wiem bo jeżdze od kilku lat tylko ,ze bez bika(bo wtedy niejeździłem) a jakies hopy czy dropy są?
ciaćkodh
Kontakt:

Post autor: ciaćkodh »

nie mam pojęcia ......
http://www.pinkbike.com/photo/731941/
GAAP
Kontakt:

szkoda
BANISTER
Kontakt:

Post autor: BANISTER »

joo jestem z Węgierskiej Górki tak sie sklada ze troche jezdzimy skaczemy i tak dalej u wmazam ze to swietna miejscówa warunki są naprawde swietne trzeba tylko przyjechac..... aaa mało tego powiem ze tor którego jestem pomysłodawcą ma sie dobrze nie stety w tym roku dostalismy na legalu wyznaczone miejsce od gminy nawiezlismy fulll ziemi i rosplanowalismy chopki ale w pszyszłym roku ruszy napewno i mysle ze na Hopah sie nie skonczy w planach jest budowa WALL RID-U oraz pochylni BYDZIE JAZDA!!!!!
GAAP
Kontakt:

to dobrze bo ja do węgierskiej górki jeżdze od hoho jak byłem w brzuchu u mamy to tam juz jezdziłem!!!!!!!!!!! kiedys jeżdziłem xc to sie niezastanawiałem czy da sie skakać ale od 1,5 roku latam, zjeżdzam i wale dropy!!! a własnie BANISTER gdzie dokładnie są tam hopki? sa już usypane że da sie skakac bo w zimie na ferie pewno przyjade do znajomych! może wiesz gdzie jest pensjonat "minerwa" to tam bede daj gg to pogadamy
BANISTER
Kontakt:

joo jasne ze wiem gdzie jest minerwa kiedyś nawet tam pracowałem jako "robotnik budowlany" i musze ci powiedziec ze tor znajduje sie całkiem nie daleko tego osrodka, a dokładnie to o bok knajpy na którą muwią DRINK albo BOLEK lub MINI MAX tam nie daleko wodospadu na sole.... moj nr. gg 9490934
GAAP
Kontakt:

jaki wypas to zajbiście wiem gdzie to jest!!! tam za wodospadem czy koło stadionu??!!!
BANISTER
Kontakt:

zaraz za wodospadem po lewej stronie!!! daj e-mila to posle ci jakies fotki!
miejscówka bedzie naprawde soper pierwsze cały dzien bedzie mozna wymiatac na torze a potem sus do knajpki... jak juz pisałem jest zaraz obok:)
Rowerek
Kontakt:

Post autor: Rowerek »

Znam sie dobrze z Banisterem.Jak tylko zejda sniegi na wiosne to zaczynamy prace nad dirtem.Wplanach sa rownierz traski dh i fr ale to dopiero po skonczeniu dirtu.Traski co prawda nie beda wybitnie dlugie ale za to tresciwe:) Fun i extreme gwarantowane!:D
BANISTER
Kontakt:

jo pozdro dla żywca!!!!!!!
Francuz
Kontakt:

Post autor: Francuz »

Witam

Tez czesto przyjezdzam do WG :) Jest po co :) Sam budowalem drop z kuzynem :) ale rozdupili nam go :) W wakacje pewnie cos nowego sie zbuduje :)

Wogole tam mam teraz rower :) mieszkam w Sosnowcu a studiuje w Czestochowie :P

Pozdro dla Rowerka i Banistera :)
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
Norco10
Kontakt:

Post autor: Norco10 »

elo co myślicie gustawie z 03roku
ODPOWIEDZ