Nie wiesz co napisać, nie pisz wogóle!!!

Renio
Kontakt:

Nie wiesz co napisać, nie pisz wogóle!!!

Post autor: Renio »

Wtam wszystkich!
Chciałem poruszyć temat który bardzo działa mi na nerwy i pewnie wielu innym forumowiczom również. Codziennie przeglądając różne tematy możemy zauażyć posty osób które znają sie na rzeczy i chetnie i umięjętnie doradzają i pomagają. Ostatni zaobserwowałem że jest coraz to więcej osób które zachowuą się jakby pozeżerały wszystkie rozumy świata. Często bywa tak że pewna osoba szuka porady, informacji jak najbardziej aktualnej i zakłada nowy topic bo wiele żeczy się zmnienia sam sprzęt i opinie użytkowników na jego temat, a tu co chwile jakieś barany pisza np "było opcja szukaj" "ale lol było" albo podają link do strony producenta i "to naprawdę nieboli".
Cała sytuacja jest naprawdę śmieszna, bo niektórym osobom kompletnie powywracało się w dupach i myślą że zobaczyli kilka NWD i krankdedów to są najważniejsi i wszystko wiedzą. Nie chce tutaj robić siebie jakiegoś prosa i herosa ale jest niestety kupa chamstwa na tym forum. Wielu mądralom nie podobają się pewne topiki np. o duro (tych których jest wiele)
To powiedz głabie jeden z drugim po kiego grzyba wchodziasz na ten topic i zaśmiecasz go nic nie wnoszącymi postami, przecież jest on zatytułowany i jeśli cię to nie interesuje nie otwieraj go bo są osoby zainteresowane i nie musisz ich raczyć swoimi głupimi postami.
To chyba tyle. Szanujmy sie nawzajem i używajmy rozumu!
team www.CYKLOTUR.com
Renio
Kontakt:

A kto napisze w tym temacie np. 'opcja szukaj" to znaczy że jest konkrewtnym głąbem i niepotrafi się z tym pogodzić.
team www.CYKLOTUR.com
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

thomas1988 bardzo dobrze!! jak nie wime czegosc to sie nie wypowiadam, a nie pierdole glupoty
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

dokładnieteżtakmyyślejestemzaaa.Alejamysletakkazdy wiektojest prawdziwymbikerem akto tykoudaje bikera pzdr
Renio
Kontakt:

Red Bull

poklikam dzisiaj w banner na twojej stronie ;)
team www.CYKLOTUR.com
marcin-radom
Kontakt:

Post autor: marcin-radom »

[quote="Dareko"] Ty czesto jedziesz po innych :P
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

rewolucja :)
wooki juz nie bedzie mógł napisac swojego popisowego posta "szukaj"
:)
pozdro, pomysł dobry ale moim zdaniem mozna sie równierz nie zgadać np z topickiem o Duro, i napisac tam swoje argumenty
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Dareko
Kontakt:

marcin-radom ja jade poinnych haha :]
dobre:] daj przyklad:] hihi
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Z NOWYMI TEMATAMI jest taki problem, że nawet jak ktoś chce sie dopisać do jakiegoś istnejącego już tematu - powiedzmy "problem z duro" - dopisuje swojego posta z innym problemem niż do tej pory był w temacie, temat wypływa na wierzch, ale ludzie nie czytają go do końca tylko odrazu odpowiadają...na to na co zwykle już padła odpowiedź. A ten nasz problem znika w gąszczu postów.

I z tego powodu proponowałbym każdy post który rozpoczyna nowy wątek w temacie który się w sumie zakończył już jakiś czas temu oddzielać taką linią jak powyżej - ludzie by zauważyli że to jest coś nowego i wtedy jest szansa na odpowiedź i co ważne nie trzeba zakładać nowego topica. Ja tak własnie kilka razy miałem - moje pytania poprostu nie zostały zauważone i dlatego założyłem nowy temat o czymś co w sumie już było.
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

a tak w ogóle to mój powyższy post jest nie na temat trochę :):)
CiAnEk
Kontakt:

Post autor: CiAnEk »

thomas1988 racja :) popieram twoje zdanie
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
Paweł93
Kontakt:

Post autor: Paweł93 »

opcja szukaj panowie!

zartowalem
thomas1988 masz racje mnie to tez wkurza jak jakis poczatkujący sie pyta o jakas sensowna zecz a no to wszyscy "opcja szukaj sie klania gnoju i ********** z tego forum"
Dobry podpis nie jest zły!
Renio
Kontakt:

KuMiK pisze:Z NOWYMI TEMATAMI jest taki problem, że nawet jak ktoś chce sie dopisać do jakiegoś istnejącego już tematu - powiedzmy "problem z duro" - dopisuje swojego posta z innym problemem niż do tej pory był w temacie, temat wypływa na wierzch, ale ludzie nie czytają go do końca tylko odrazu odpowiadają...na to na co zwykle już padła odpowiedź. A ten nasz problem znika w gąszczu postów.

I z tego powodu proponowałbym każdy post który rozpoczyna nowy wątek w temacie który się w sumie zakończył już jakiś czas temu oddzielać taką linią jak powyżej - ludzie by zauważyli że to jest coś nowego i wtedy jest szansa na odpowiedź i co ważne nie trzeba zakładać nowego topica. Ja tak własnie kilka razy miałem - moje pytania poprostu nie zostały zauważone i dlatego założyłem nowy temat o czymś co w sumie już było.

bardzo dobry pomysł z tą linią
oby się przyjął
pamiętajcie
(piszcie dalej)
team www.CYKLOTUR.com
CiAnEk
Kontakt:

Post autor: CiAnEk »

Paweł93 wsumie to racja ale moglby sie wysylic troche przed napisaniem nowego tematu i poszukac co nieco w opcji"szukaj" bo to forum ma jakies zasoby tematow ..... a nie powielac to caly czas nowym tematem bo to juz jest idiotyczne :/
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

zgadzam się z thomasem, chciałbym jeszczę dodać że denerwują mnie odpowiedzi osób które się nie orientują, i piszą coś w stylu: wydaje mi się, albo nie udzielają konkretnych odopiedzi, bądź piszą "to jest lepsze bo ja to mam...", jednak czasem ludzie zadają naprawdę kretyńskie pytania, i myśle że zła reakcja forumowiczów może wtedy być uzasadniona
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

najlepsi sa ci co ,,ssaja filmy i zaraz sie wypowiedza,, kurwa ale kogo to obchodzi ???? albo wpisywanie postow typu niewiem albo,, <lol> :D ''
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

moim zdaniem ludzie powinni korzystać z opcji szukaj, a nie zakładać kolejny temat :/ leniuchy :D potem się tylko forum zaśmieca
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Dareko
Kontakt:

Bez przesady ludzie to jest forum a nie jakis obóz konncentracyjny ze nie wolno sobie nic napisaćkurde jakasnieprzyjemna atmosfera na tym forummysle ze ludzia brakuje kulturyalbo ze sąistnymi pedalami i pozerami. Oczywiscie to jest przejebane jak ktos tak pisze ze ssam itp nic konkretneko w forum nie wnaszątylko jakies przekleństwa czy wyzwiska.
pzdr
Dareko
Kontakt:

aaimnie to wkorwia jak ktos tylko jedzie po kims a sam nicnie wnosi na forum:/
ODPOWIEDZ