Nie wiesz co napisać, nie pisz wogóle!!!
Nie wiesz co napisać, nie pisz wogóle!!!
Wtam wszystkich!
Chciałem poruszyć temat który bardzo działa mi na nerwy i pewnie wielu innym forumowiczom również. Codziennie przeglądając różne tematy możemy zauażyć posty osób które znają sie na rzeczy i chetnie i umięjętnie doradzają i pomagają. Ostatni zaobserwowałem że jest coraz to więcej osób które zachowuą się jakby pozeżerały wszystkie rozumy świata. Często bywa tak że pewna osoba szuka porady, informacji jak najbardziej aktualnej i zakłada nowy topic bo wiele żeczy się zmnienia sam sprzęt i opinie użytkowników na jego temat, a tu co chwile jakieś barany pisza np "było opcja szukaj" "ale lol było" albo podają link do strony producenta i "to naprawdę nieboli".
Cała sytuacja jest naprawdę śmieszna, bo niektórym osobom kompletnie powywracało się w dupach i myślą że zobaczyli kilka NWD i krankdedów to są najważniejsi i wszystko wiedzą. Nie chce tutaj robić siebie jakiegoś prosa i herosa ale jest niestety kupa chamstwa na tym forum. Wielu mądralom nie podobają się pewne topiki np. o duro (tych których jest wiele)
To powiedz głabie jeden z drugim po kiego grzyba wchodziasz na ten topic i zaśmiecasz go nic nie wnoszącymi postami, przecież jest on zatytułowany i jeśli cię to nie interesuje nie otwieraj go bo są osoby zainteresowane i nie musisz ich raczyć swoimi głupimi postami.
To chyba tyle. Szanujmy sie nawzajem i używajmy rozumu!
Chciałem poruszyć temat który bardzo działa mi na nerwy i pewnie wielu innym forumowiczom również. Codziennie przeglądając różne tematy możemy zauażyć posty osób które znają sie na rzeczy i chetnie i umięjętnie doradzają i pomagają. Ostatni zaobserwowałem że jest coraz to więcej osób które zachowuą się jakby pozeżerały wszystkie rozumy świata. Często bywa tak że pewna osoba szuka porady, informacji jak najbardziej aktualnej i zakłada nowy topic bo wiele żeczy się zmnienia sam sprzęt i opinie użytkowników na jego temat, a tu co chwile jakieś barany pisza np "było opcja szukaj" "ale lol było" albo podają link do strony producenta i "to naprawdę nieboli".
Cała sytuacja jest naprawdę śmieszna, bo niektórym osobom kompletnie powywracało się w dupach i myślą że zobaczyli kilka NWD i krankdedów to są najważniejsi i wszystko wiedzą. Nie chce tutaj robić siebie jakiegoś prosa i herosa ale jest niestety kupa chamstwa na tym forum. Wielu mądralom nie podobają się pewne topiki np. o duro (tych których jest wiele)
To powiedz głabie jeden z drugim po kiego grzyba wchodziasz na ten topic i zaśmiecasz go nic nie wnoszącymi postami, przecież jest on zatytułowany i jeśli cię to nie interesuje nie otwieraj go bo są osoby zainteresowane i nie musisz ich raczyć swoimi głupimi postami.
To chyba tyle. Szanujmy sie nawzajem i używajmy rozumu!
team www.CYKLOTUR.com
-
- Kontakt:
Z NOWYMI TEMATAMI jest taki problem, że nawet jak ktoś chce sie dopisać do jakiegoś istnejącego już tematu - powiedzmy "problem z duro" - dopisuje swojego posta z innym problemem niż do tej pory był w temacie, temat wypływa na wierzch, ale ludzie nie czytają go do końca tylko odrazu odpowiadają...na to na co zwykle już padła odpowiedź. A ten nasz problem znika w gąszczu postów.
I z tego powodu proponowałbym każdy post który rozpoczyna nowy wątek w temacie który się w sumie zakończył już jakiś czas temu oddzielać taką linią jak powyżej - ludzie by zauważyli że to jest coś nowego i wtedy jest szansa na odpowiedź i co ważne nie trzeba zakładać nowego topica. Ja tak własnie kilka razy miałem - moje pytania poprostu nie zostały zauważone i dlatego założyłem nowy temat o czymś co w sumie już było.
I z tego powodu proponowałbym każdy post który rozpoczyna nowy wątek w temacie który się w sumie zakończył już jakiś czas temu oddzielać taką linią jak powyżej - ludzie by zauważyli że to jest coś nowego i wtedy jest szansa na odpowiedź i co ważne nie trzeba zakładać nowego topica. Ja tak własnie kilka razy miałem - moje pytania poprostu nie zostały zauważone i dlatego założyłem nowy temat o czymś co w sumie już było.
KuMiK pisze:Z NOWYMI TEMATAMI jest taki problem, że nawet jak ktoś chce sie dopisać do jakiegoś istnejącego już tematu - powiedzmy "problem z duro" - dopisuje swojego posta z innym problemem niż do tej pory był w temacie, temat wypływa na wierzch, ale ludzie nie czytają go do końca tylko odrazu odpowiadają...na to na co zwykle już padła odpowiedź. A ten nasz problem znika w gąszczu postów.
bardzo dobry pomysł z tą linią
oby się przyjął
pamiętajcie
(piszcie dalej)
team www.CYKLOTUR.com
zgadzam się z thomasem, chciałbym jeszczę dodać że denerwują mnie odpowiedzi osób które się nie orientują, i piszą coś w stylu: wydaje mi się, albo nie udzielają konkretnych odopiedzi, bądź piszą "to jest lepsze bo ja to mam...", jednak czasem ludzie zadają naprawdę kretyńskie pytania, i myśle że zła reakcja forumowiczów może wtedy być uzasadniona
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Bez przesady ludzie to jest forum a nie jakis obóz konncentracyjny ze nie wolno sobie nic napisaćkurde jakasnieprzyjemna atmosfera na tym forummysle ze ludzia brakuje kulturyalbo ze sąistnymi pedalami i pozerami. Oczywiscie to jest przejebane jak ktos tak pisze ze ssam itp nic konkretneko w forum nie wnaszątylko jakies przekleństwa czy wyzwiska.
pzdr
pzdr