DOKŁADNIE!!!! Wraz ze Szczękim chcieliśmy założyć ten topic we wtorek, ale widzę, że nas wyręczyłeś. Nie dostaliśmy żadnych nagród :/ Jest to strasznie niepoważne :/ Mówili mi że wyślą i nic, nadal nie ma....
Co do nagród to fakkstycznie przejebane. A co do filmu to dziś chyba będzie pokazany złożony na festiwalu filmów extremalnych w wawie który sie właśnie zaczyna. Takzę film chyba jest.
Mnie zastanowiło jedno. Ufundowaliśmy chyba najlepszą nagrodę w tej edycji ZT, ramę wysłaliśmy, ale zwycięzca naszej kategorii nawet nie napisał nam, że otrzymał przesyłkę.
Zazwyczaj nasi klienci bez proszenia przysyłają nam maile potiwerdzjące otrzymanie towaru.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
No wlasnie kurde pisalem chyba do nich z 3 razy dzwoniłem też za każdym razem mówili że mieli problemy i już wyślą i że nie jest łatwo zorganizować taki konkurs;/
No tak, ale wykorzystali Wasze materiały a nic za to nie dostaliście! Jeśli nie było nic takiego w regulaminie to zawsze mozna ich p o s t r a s z y ć tym , ze zaskarżycie ich za opublikowanie materiałów, czy coś takiego.. nie?
To jest k**** chore (sorry za 2 posty). Sponsorzy może mogli spisac jakieś umowy (nie znam sie na prawie więc sie nie śmiać jak pieprze bez sesnu. To była jedna z bardziej pozytywnych akcji a tu taka lipa. :/ Na stos z nimi!
mnie tez ostatnio zaczelo zastanawiac dlatego po tak dlugim czasie od zakonczenia konkursu dalej nie pokazano i nie rozeslano filmu ktory mial powstac z naszych krotkich filmikow... TO SMIERDZI!
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!