sprzetownia - apel
sprzetownia - apel
hejj,
mam taka mala uwage do ludzi ktorzy opisuja sprzet w sprzetowni. nie umieszczajcie opisow typu "super naprawde polecam" bo z takich wypowiedzi nic nie wynika, tym bardziej ze ktos daje zupelnie bez uzasadnienia najwyzsza ocene... (!) to nie ma sluzyc zabawie tylko pomocy przy wyborze sprzetu. uprzedzam ze wypowiedzi podobne do tej powyzszej bedziemy usuwac, zeby zapobiec balaganowi w opisach niektorych czesci. mam nadzieje ze wszyscy qmaja o co mi chodzi... ;)
pozdrrr
mam taka mala uwage do ludzi ktorzy opisuja sprzet w sprzetowni. nie umieszczajcie opisow typu "super naprawde polecam" bo z takich wypowiedzi nic nie wynika, tym bardziej ze ktos daje zupelnie bez uzasadnienia najwyzsza ocene... (!) to nie ma sluzyc zabawie tylko pomocy przy wyborze sprzetu. uprzedzam ze wypowiedzi podobne do tej powyzszej bedziemy usuwac, zeby zapobiec balaganowi w opisach niektorych czesci. mam nadzieje ze wszyscy qmaja o co mi chodzi... ;)
pozdrrr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm
Nikom .. prosze ... BŁAGAM ! przygarnij jakichs nowych moderatorów do tej sprzętowni ...
w oponkach , KENDA FLAME jest opnia o taka :
MIŁY Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
TA OPONA DO DIRTU DESIGNED FOR CROSS-COUNTRY
i ocena 1 :|
suuuuuper te wypowiedzi ;)
fajny pomysł z tą sprzętownią jednak jak tak dalej pójdzie to będzie jeden wielki SYF ;)
Nikom .. prosze ... BŁAGAM ! przygarnij jakichs nowych moderatorów do tej sprzętowni ...
w oponkach , KENDA FLAME jest opnia o taka :
MIŁY Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
TA OPONA DO DIRTU DESIGNED FOR CROSS-COUNTRY
i ocena 1 :|
suuuuuper te wypowiedzi ;)
fajny pomysł z tą sprzętownią jednak jak tak dalej pójdzie to będzie jeden wielki SYF ;)
F*CK MTB ..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
fajnie by jeszcze było jakby koło tego zółtego paska ( ze srednią ocen ) był zapic w liczbach , to by truche ułatwiło korzystanie z sprzętowni ;)
ale to tylko taka drobniutka uwaga ;)
usuncie to :
Amortyzatory przednie / Marzocchi 888 RC
molen Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
Wypasiony amor ale i tak są lepsze niektóre rock schoki.Ael za ta nawet niewielka cene polecam!!
bo to raczej nic by mi niemówiło jakbym był początkującym ;)
ale to tylko taka drobniutka uwaga ;)
usuncie to :
Amortyzatory przednie / Marzocchi 888 RC
molen Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
Wypasiony amor ale i tak są lepsze niektóre rock schoki.Ael za ta nawet niewielka cene polecam!!
bo to raczej nic by mi niemówiło jakbym był początkującym ;)
F*CK MTB ..