888RC/ShiverDC 2005 - gdzie w Warszawie?
888RC/ShiverDC 2005 - gdzie w Warszawie?
Siema
Gdzie mozna w naszej 'ukochanej' stolicy zakupic (W SKLEPIE) 888rc lub Shivera DC z 2005 roku - te przecenione na 3200 (3000 jesli 888 170mm)?
I darujcie sobie teksty ze kumpel sprzedaje albo 'bierz ode mnie'. Idea jest taka zeby w sklepie kupic i kropka.
Teksty 'po co kupujesz w sklepie tanie jest tu i <pierdolenie>' tez sobie darujcie, mam specyficzna sytuacje i tyle.
Gdzie mozna w naszej 'ukochanej' stolicy zakupic (W SKLEPIE) 888rc lub Shivera DC z 2005 roku - te przecenione na 3200 (3000 jesli 888 170mm)?
I darujcie sobie teksty ze kumpel sprzedaje albo 'bierz ode mnie'. Idea jest taka zeby w sklepie kupic i kropka.
Teksty 'po co kupujesz w sklepie tanie jest tu i <pierdolenie>' tez sobie darujcie, mam specyficzna sytuacje i tyle.
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Powinny być na Belwederskiej ale nie wiem jak ze stanem, tam mieli zawsze poro Marzochów więc możesz próbować, na pewno wiszą tam 8-mki ale VF i Monster więc pewnie ze sprowadzeniem nie będzie problemu. Tylko nie wiem czy nie zwinęli już sklepu i przeszli na snowboardy w zimę. Jedź do IX-a, tam sprowadzisz tena amor na następny dzień zazwyczaj.
-
- Kontakt:
To ja zamiast pisac, ze nie mam pojecia jakaz to moze byc specyficzna sytuacja, ze uniemozliwia wysylke? Masz zaplombowane mieszkanie zolta tasma "CRIME" ? :P
Czy tez ukrywasz sie ? :p
Whatever hihi
Nie kupuj 888, dobra rada. "Pewno pomyslisz , wsadz sobie te rade w dupe"
Coz. Twoj wybor, pogadamy pol roku po zakupie.
Czy tez ukrywasz sie ? :p
Whatever hihi
Nie kupuj 888, dobra rada. "Pewno pomyslisz , wsadz sobie te rade w dupe"
Coz. Twoj wybor, pogadamy pol roku po zakupie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: