siemka
moze glupie pytanie ale nie wiem wlasnie jak zalozyc rotor....
w innych ramach co mozna zalozyc rotor sa przyspawane uchwyty przy glowce ale w NS sl takich uchwytow nie ma.... wiem ze trzeba zalozyc jakas blaszke czy cso takiego ale to idzie pod gorna miske od sterow? kurcze no nie wiem jak to ma isc... moze ktos mi pomoc? pozdro
www.rowerowy.com kupowalem i polecam....zajebisty sklep
byla juz mowa o tym,kup sobie rotor fishobnea i tam wszystko ebdzie przynajmniej tak kumpel mial,lepiej dluga linke,i koniec takich tematow,kurwa!!!!11
Suntour pisze:byla juz mowa o tym,kup sobie rotor fishobnea i tam wszystko ebdzie przynajmniej tak kumpel mial,lepiej dluga linke,i koniec takich tematow,*****!!!!11
no dobra sorka ale nie unos sie!!
wkoncu jest po to forum by pytac
jak nei masz ochoty to nie zagladaj tu....
www.rowerowy.com kupowalem i polecam....zajebisty sklep
w pierwszych streetlegalach (2004) było mocowanie pod rotor. Po prostu 2 blaszki wspawane w głowke sterczace na bok z gwintem pod linke rotoru. Stwierdzilismy że to niepotrzebne. Bo po poerwsze praktycznie nikt nie używa rotorów. Po drugie kazdy rotor ma w sobie te blaszki czyli "rotor-taby" i wkłada sie je pod górna miske sterów przed wbiciem jej. Po trzecie- tak można z łatwoscia usunąc. Nie trzeba odcinac diaksem - jak ktos tego nie chce. I rama od razu jest "czystsza". A co ostatnie wiekszosc rotorów ma linki uniwersalne i gwint w rotor tabach tan sam. Ale jest jakis wyjatek jzu nie pamietam czy gyro czy oryg czy cos jeszcze innego.
aaaaaaaaaaaaaaaa ratunku pojebani ludzie a doczego moze byc rotor w mtb jak nie do v-ki do tarczy????????? ciekawe jak sobie to podlaczysz????(mialem rotor i znam jego konstrukcje ale jak jest jakis elo patent na podlaczeniew to zwracam honor lecz bardzo watpie.
Ja tam sobie kupiłem pare centymetrów dłuższy pancerz i jest dobrze ale rotor to zupelnie inna sprawa. Jak znasz niemiecki to sobie poczytaj o hydraulicznym http://www.trickstuff.de/prod_twister.htm