Planuje kupić korby Holzfeller'a DH4 tylko nie wiem jaki długi suport mam do tego założyć żeby mi wszystko elegancko chodziło z napinaczem Truvativ Boxguide 2004. Mam zamiar kupić suport TRUVATIV GIGAPIPE TEAM DH 68x113mm tylko nie wiem czy nie będzie za krótki. Doradźcie mi co mam zrobić
zalezy tez od tego jaka masz rame, długosc suportu w sumie zalezy chyba najbardziej od zachowania dobrej linii łańcucha. Ja bym wybrał jednak 118. Mam tak przy Hussefelcie w DM FR3.0. W konie na dokładnie Twojej konfiguracji z Holzfellerem (Kona Cowan) też u kumpla chodzi na 118). W sumie to mała róznica i bedzie git i przy 113 i 118/
:/ dowiedz sie w sklepach internetowych ale ja słyszałęm ze tam trzeba mieć support ok 130mm... ale niejestem pewien, konex a co do hussefelta to masz racje 118mm ale to są dwie róze korby
podpinam sie do pytnia. taka sama konfiguracja tylko w ramce RM7 (szerokosc mufy 84mm). nie iem jaki rozmiar srodka supportu zastosowac. 68 czy 73?? 113 czy 118 do korb holzfeller DH4. bardzo prosze o pomoc