witam wszystkich
mam takie pytanie czy oplaca sie wymienic dj3 z 2004 na jurka z 2002 popcieranego na dolnych goleniach i z starym olejem oczywiscie amora mozna powiedzec dj3 zwracam poprzedniemu wlascicielowi na zasadzie ze jemu nie pasuje junior i chce kupic dj3 i nie wiem czy sie wymienic bo chce zebym doplacil 150 zeta doradzcie plz szybka odpowiedz
pff :P tez dostałem propozycje zamiany na juniora z 2002 na mojego dj :D ja bym nie brał bo po 1 tej junior strasznie obdziadziały po 2 w 2002 miały 130 (chyba) skoku a on podnósł go o całe 5cm to duzo i dla mnie nie opłąaca się
2002 mialy 170 mm, po co wypisujesz takie glupoty jak nie wiesz. Jezeli jest na zwykla os to jest straaaasznie wiotki ale i tak da sie pojezdzic. Zalezy co jezdzisz, oplaca sie i sie nie oplaca...
grzesiu nie znasz sie to sie nie wypowiadaj z reszta ty sam mi zaproponowales zebym sie z toba wymienil ale jak poweidzialem nei chce juz dj i sie nie wymienie :) i 2002 wcale strasznie nie dzialaja - ty chyba strasznie dzialas.. wymieniales sobie kiedys oleje ? :P groochas - mialem dj 3 150skoku i byl mniej sztywny od tego jurka.. duzo mniej :)
wiekszosc z was pewnie na takim w zyciu nie jezdzila znajac zycie :) a i grzesiu zeby podniesc amora o 5cm to trzeba by wymienic gorne golenie bo by prawdopodobnie nie trzymaly tulej slizgowych ;)